• Pattanásszerű fehér ragya a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Évekkel ezelőtt vettem eszre, az is lehet hogy születésem óta megvan ez a fehér pattanásszerű bőrből kiálló ragya a peniszemen. Az érintett rész környékén időnként szúr vagy viszket. Nemi életet védekezés nélkül soha nem éltem. Ezen a linken van a fotó amit sikerült készítenem róla, sajnos jobb minőségben nem tudtam lefotózni. https://ibb.co/QF8HBNN Mi lehet ez, és hogyan tudnék megszabadulni tole? :( Válaszát elore is koszonom

        Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz témában

        A kép alapján jóindulatú elváltozásnak látom, ezért eltávolítani sem szükséges. Pontos diagnózist személyesen tudna adni urologus.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 02., 19:10; Megválaszolva: 2019. április 16., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó estét. hát anyajegyem története persze ha anyajegy egyáltalán , kb 13 éves koromba mondták strandon hogy inkább ki fele ál mint hogy sima lenne . azóta nem is törődtem vele nagyon, de pár éve észre vettem hogy néha viszket és mintha...
        Tisztelt Doktornő! 4 éves kislányomnál múlt héten körömvágás közben vettem észre,hogy a mutatóujján egy világos barna csík van függőlegesen.Csak azon az egy ujján és 1 csík. Mi lehet ez? Viszem orvoshoz természetesen,csak meg vagyok...
        Tisztelt Webbeteg! Tanácsot szeretnék kérni férjem bőrproblémájának megoldására, aki 75 éves. Másfél éve a törzsén apró viszkető csalánkiütésszerű bőrelváltozás jelentkezett. Sok-sok hónap után - és bőrgyógyászok által felírt...
        Kedves Doktornő Vettem egy Ipl szőrtelenítő készüléket. Születésem óta van egy barna folt a lábamon. Nem tudom, hogy ez anyajegy vagy pigment folt. Nem domborodik ki. Az a kérdésem, hogy az ipl szörtelenítőt használhatom-e ezen a területen...
        Üdvözlöm kedves Edina! Mint az amennyire a képen is látható.. lassan 1 hete, talán másfél is már inkább, elkezdtek néhol apró, vizenyős, váladékkal teli hólyagok nőni a talpamon(nem egyszerre). Némelyik már ki is fakadt, eleinte csak...
        Tavaly októberben diagnosztizáltak lichen sclerosussal a péniszemen. Akkor kaptam closanol krémet és javult a helyzet. Akkor én ugy gondoltam, hogy le van tudva és semmi bajom. Most utána néztem ennek a betegségnek, és elég horror dolgokat...
        Tisztelt Doktornő! Genitális HSV2 herpeszem van, és a partneremmel komoly kapcsolatra, házasságra készülünk. Ez felvet néhány kérdést, hogyan álljunk a problémához, részéről is van dilemma, hogy mennyi kockázatot vállaljon a kényelemért...
        Üdvözlöm Doktornő! 2 éve kénytelen vagyok szedni a Cetirizin gyógyszert mert a lábfejemen és a kezemen-karomon piros csíkok jelennek meg és viszketnek,ezt a gyógyszert találtam ami enyhíti a viszketést! Hiába mentem el itt bőrgyógyászhoz...
        Üdvözlöm! Dzsenifer vagyok,és nagyon reménykedem hogy tud segíteni! 3 év után abbahagytam a fogamzásgátlót Reziat ,ezálltal Diffúz hajhullásom lett ,voltam vele hajgyógyásznál aki megállapította.Samponokat,hajpakolást,hajszeszt írt...
        Jó napot kívánok! A nagymamámról lenne szó, aki 67 éves. Szeretném segítségét kérni, ugyanis már a 4. orvos állt tanácstalanul, hogy ilyet még életükben nem láttak. Nagymamámnak épp tüdőgyulladása van, a bőrgyógyász azt mondta,...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfiak és inkontinencia
        Nem kizárólag a nők problémája, gyakran előfordul a férfiaknál is.
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Infografika és videó
      • Hirdetés