• Dr. Fülöp Zsuzsanna

    Pszichoterapeuta;Gyermekpszichiáter;Pszichiáter

    Pest | 1035 Budapest, Vörösvári út 23.

    PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő

    +36 20 4549 682

    http://www.pszichofeszek.hu

    Rendelési idő: n.a.

    Bemutatkozás:

    Felnőttekkel, kamaszokkal és gyermekekkel foglalkozó pszichiáter és gyermekpszichiáter. A kórházi és járóbeteg szakrendelésben eltöltött idő mellett sok éves magánrendelői tapasztalattal is rendelkezik. Érdeklődési területe a szorongásos és hangulati kórképek, a gyermekkori félelmek és önértékelési problémák.

    15 éve dolgozik Gödöllőn, ahol a Gyermekpszichiátriai Szakrendelést vezeti és a Pszichiátriai Gondozóban felnőttekkel foglalkozik. Gyermekpszichiáterként és pszichiáterként „kicsik és nagyok” lelki gyógyulásáért dolgozik.

    A Debreceni orvostudományi Egyetemen végezett, pszichiátriából, gyermekpszichiátriából és pszichoterápiából szakvizsgázott. Módszerspecifikus végzettsége családterápiából van, a képzés alatt kognitív-viselkedésterápiát, személyközpontú terápiát tanult és részt vett önismereti kiképző pszichodráma csoportban is.

    Gyermekpszichiáterként az OPNI-ban és a Rókus Kórház Gyermekpszichiátriai Gondozójában dolgozott, jelenleg Gödöllőn 15 éve önálló szakrendelést vezet és Pszichiátriai Gondozóban felnőttekkel foglalkozik. Gyermekjóléti szolgálatnál és nevelési tanácsadóban (jelenleg pedagógiai szakszolgálat) is szerezett sok éves tapasztalatot részmunkaidőben.

    Szorongásos panaszokkal,önértékelési zavarral, testi tünetekkel járó lelki problémákkal, lehangoltsággal,kapcsolati konfliktusokkal küzdő és krízishelyzetben lévő gyermekek, kamaszok és felnőttek kezelését végzi szükség szerint gyógyszeres és/vagy pszichoterápiás módszerekkel (szupportív , viselkedés- és kognitív terápia, relaxációs technikák, pár- és családterápia eszközeivel).

    Tanulmányok:

    Debreceni Orvostudományi Egyetem

    Gyakorlatok:

    - Tormay Károly Egészségügyi Központ Gyermekpszichiátriai Szakrendelés

    - Szent Rókus Kórház Gyermekpszichiátriai Gondozó

    - Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet

    - Bajcsy Zsilinszky Kórház Neuro-Pszichiátriai Osztály

    Kezelt betegségek:

    Alvászavarok, hangulatzavarok, szorongásos rendellenességek, testi tünetekkel járó pszichés problémák, evészavarok, gyermekkori viselkedésproblémák, önértékelési és beilleszkedési, gyermekkori emocionális és szocializációs zavarok.

    Fülöp Zsuzsanna - ismertorvos.hu

    Hirdetések