Zsírleszívás téma

A zsírleszívás és a hasplasztika javítja az életminőséget

Orvostkeresek Egészségmagazin

Egyre többen választják sikertelen fogyókúrák és makacs zsírpárnák esetén a zsírleszívást és a hasplasztikát. Vajon a kudarcos kísérletek miatt javíthatja egy-egy ilyen beavatkozás az életminőséget? Dr. Pukancsik János, az Oxygen Medical plasztikai sebésze az eljárásról és annak következményeiről beszélt.

Férfiak a plasztikai sebésznél

Medipress

A ráncfelvarrás, a botox-kezelés, az orrplasztika és a zsírleszívás már az erősebb nem képviselői között is hódít.

Készételekkel is lehet hatásos a fogyókúra

MTI

Készételek fogyasztása mellett sem garantált az elhízás, sőt, az ilyen jellegű ételek fogyasztása mellett fogyni is lehet, amennyiben tanácsadás is társul a készétel-fogyasztáson alapuló fogyókúrához.

Virágzik a plasztikai sebészet Nagy-Britanniában

Független Hírügynökség

A gazdasági válság nem érinti a plasztikai sebészetet Nagy-Britanniában. Minden eddiginél többen feküdtek a kés alá csak azért, hogy megszépüljenek. A férfiak cicicsökkentő műtétei lélegzetelállító ütemben szaporodtak meg - derül ki a BBC brit közszolgálati hírportál hétfőn megjelent statisztikájából.

Zsírleszivas mutet nelkul

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Kedves Doktornő/Ur! A véleményüket szeretnem kikérni a műtét nélküli zsírleszívásról az ultrashape készülékkel kapcsolatban, hogy mit gondolnak erről, valami karos utóhatása marad-e és hogy mennyire van bevallva ez a módszer. Meg azt is szeretnem me

Gyomor előredomborodás

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt Doktor Úr/ Hölgy! Gyomrom kb.1éve előredomborodik, teljesen üres állapotban is feszes kemény és nagyon előredől. Semmiféle fájdalmam nincs. Teljesen "lapos" volt ezelőtt. Nagyon keveset eszem, teljesen kizárható a gyomortágulat. Kb 1 éve zs