Szexuális zaklatás téma

Szexuális zaklatás és erőszak

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró - 2022-04-05 13:03
Napjainkra a szexuális zaklatás, az abúzus nemcsak filmekből, regényekből, mások elbeszéléseiből ismert sajnos. A soha nem feledhető, testi és lelki megrázkódtatás, az a borzalmas érzés, amikor az ifjú vagy gyermeklány, a felnőtt nő szexuális zaklatás, máskor erőszak áldozata lesz.

Szexuális zaklatás: bárki válhat áldozattá

WEBBeteg - Gorzsás Anita, újságíró - 2021-11-26 16:03
2017 októberében a New York Times cikke indított el egy világméretű hullámot a média világában. Harvey Weinstein, Oscar-díjas producert több áldozata nyilvánosan vádolta szexuális zaklatással. A bántalmazottak bátor kezdeményezése világszerte - így itthon is - követőkre talált.

Örök lelki sérülés a nők ellen elkövetett szexuális zaklatás és erőszak

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró - 2020-02-04 20:35
Sokan szerencsére csak filmekből, regényekből, elbeszélésekből ismerik azt a soha nem feledhető testi és lelki traumát, amikor fiatal lány vagy felnőtt nő szexuális zaklatás, máskor erőszak áldozata. Mostanában több, eddig elhallgatott hasonló eset látott napvilágot, főként a művészvilágban, de a napi híradásokban szinte mindennaposak a fent említett erőszakokról szóló tudósítások.

Miért hagyja, hogy molesztálják?

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra - 2012-04-07 03:30
Miért hagyja valaki, hogy szexuálisan molesztálják, egy családtagja? Miért, amikor akár aznap szólhatna az anyjának? Miért nem parancsol megálljt, amikor simogatják, miért nem fenyegeti meg legalább a "zaklatót" se gyerekként, se tinédzserként?