Kozmetika téma

Vámos Erika 25 ezer tűszúrással fiatalodott!

Több mint TestŐr

A műsorvezető szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. 25 apró tűvel ellátott kezelőfejjel centiről centire haladtak végig Vámos Erika arcán. A bőr a mikrosérüléseket természetes regenerációval gyógyítja, és így valójában egy természetes fiatalítást idéznek elő a tűszúrások.

Zoltán Erika Hifu ultrahangos arckezeléssel fiatalodott!

Több mint TestŐr

Az énekesnő 12 éves volt, amikor anyukája először kozmetikushoz vitte. De nagymamájától is azt látta, hogy egy igazi nő törődik a bőre ápolásával. Erika nem szégyelli, hogy túl van már az ötödik X-en, plasztikai műtéteket nem, de kozmetikai fiatalító kezeléseket viszont szívesen igénybe vesz.

Maloveczky Miki bevállalt egy kozmetikai kezelést!

Több mint TestŐr

Nem csak a nők járhatnak kozmetikushoz. Egy egészséges bőr egészséges testről árulkodik. Egyre több férfi igényli, hogy megfelelő tisztítással és ápolással elkerüljék a nagyobb bőrproblémákat. A Több mint TestŐr új társműsorvezetője is odafigyel bőre egészségére, így kipróbált egy kénes arctisztítást, amivel akár otthoni körülmények között is megelőzheti a férfiakra jellemző szeborreás bőr kellemetlen tüneteit.

A vastag kontúr ideje lejárt!

Több mint TestŐr

Sokan szeretnék, ha az ajkuk dúsabbnak, vastagabbnak hatna, erre jó módszer lehet a szájtetoválás, hiszen így minden drasztikusabb beavatkozás nélkül változtathatunk a külsőnkön.

Téli megújulás testestől-lelkestől!

Több mint TestŐr

Sok olyan kezelés van, amit célszerűbb télen végezni, hogy ne érje olyan erős napsugárzás utána a bőrt, ilyen például a tű nélküli mezoterápia is, ahol a különböző hatóanyagokat, szérumokat egészen a bőr legalsó rétegéig be lehet juttatni, de kiválóan alkalmas a gyulladt bőrfelület, aknék, hegek kezelésére is, emellett bőrfiatalító hatással is bír.

Sminktetoválás – élethűen!

Több mint TestŐr

Manapság a sminktetoválásoknak az a feladata, hogy kiemelje az arc karakterét, és ne változtassa meg a természetes vonásokat. Esetleg pótolja azt, ami hiányzik, és kiemelje azt, ami szép egy nőben.

Szép és időtálló: a sminktetoválás

Több mint TestŐr

A megújulásra létezik egy gyors, mégis időtálló megoldás, a sminktetoválás. Amit éppen azért, mert hosszú évekre szól, jól meg kell gondolni, és nagyon szépen, egyénre szabottan, az arcunk karakteréhez kell igazítani!

Őszi szépülés a napraforgószár és a narancs erejével!

Több mint TestŐr

A nyár végi arckezelés az, ami egészen biztos, hogy mindenkire ráfér, aki sok időt töltött a napon nyáron, arra azért, aki iskolába indította a gyereket, és kicsit lestrapáltnak érzi magát, arra azért.

Az elrontott sminktetoválás kijavítható!

Több mint TestŐr

Ha sminktetoválást szeretnénk, nagyon át kell gondolnunk, hogyan és hol tetováltatunk. Hiszen például egy elrontott szemöldöktetoválás teljesen megváltoztatja az arc harmóniáját, karakterét.

Test és lélekbarát szépségpraktikák tesztelése

Több mint TestŐr

Vákuumos nyirokmasszázs, kollagén stimuláció és a nők új kedvence, a természetes hatású szemöldökdúsítás.