Ars Medica Lézerklinika

Olyan betegeket keresek, akik voltak valamilyen problémával az Ars Medica Lézer Klinikán, és milyen benyomások érték?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Proktológus

Hozzászóló: csordaszsuzsa, 2013-04-29 13:07
Válasz erre: wildi, 2013-05-02 20:27
Szia, úgy érzékeltem, hogy tudsz egy jó proktológust? Ha lehetséges, megadod az elérhetőségét? Köszönöm

Aranyér műtétre ksézülök...

Hozzászóló: Lirgyria, 2013-03-12 16:46
...és a leírtak alapján most szerintetek hogy döntsek? :) ki szid, ki dicsér. Inkább hiszek a saját tapasztalatomnak, elvégre a vizsgálat magában még nem jelent semmit, lássuk meg. Jövő csütörtökön megyek oda, és utána beszámolok, ha valakit érdekel. Ha a doki nem szimpatikus, úgyse fogok oda visszamenni, van annyi vér a pucámban (nah, szó szerint is :D ), hogy elvárjam a megfelelő szintű szolgáltatást. Azt viszont nem értem, hogy hogy lehetnek ENNYIRE különbözőek a vélemények???

Aranyér

Hozzászóló: aranyka, 2013-02-05 14:15
Szerintem is felejtsétek el az Ars Medicát! Legalábbis aranyér ügyben. Közömbösség, pénzlehúzás. Én aranyérrel fordultam hozzájuk. A koordinátor hölgyek profik! Az orvosnál kb. 5 percet voltam. Hozzáteszem 300km-t utaztam. Tudom csodát tenni senki nem tud. Az orvos végig sem hallgatott. Inkább mutassa! felkiáltással. Én mondtam tanácsokra lenne szükségem. Csak műtét! Addig tűröm ezt az állapotot, ameddig akarom! Ennyi! 5 perc, 12000Ft! Már kint is voltam. Ekeseredett , dühös! A pénzemért 10 percet sem érdemeltem! Köszönöm! :(

ARS MEDICA klinikát felejtéstek el!

Hozzászóló: Hickey, 2012-11-29 14:39
Válasz erre: nowomannocry, 2013-02-19 21:20
Ars Medica? Felejtsétek el! Múlt héten voltam náluk, aranyér gyanúval ( én gyanítottam :-) ) Doki betessékelt a rendelőbe, felparancsolt az asztalra , amikor nem értettem, hogy mégis hogy gondolja, mert ugye sokféleképpen neki lehet állni ( heteróként ez a pucsításos dolog nem nagyon megy na) akkor rámüvöltött, hogy a kezét így a lábát így. Elkezdett tapogatni, nézegetni, majd azt mondta nincs ott semmi, kész vége viszlát, ha érzem még menjek a háziorvoshoz kérjek beutalót ultrahangra. 12000 Ft már mászott is ki a zsebemből... Másnap háziorvoshoz el, merthogy éreztem a csomót. Háziorvos kérdésére, hogy miért nem a szakorvos írt beutalót egy vállrándítás volt a válaszom. Házidoki elküldött a körzeti sebészhez. Körzeti sebész helyettes sipolynak látta, másnap a körzeti sebész azt mondta begyulladt a szőrtüsző...felszúrta, most kenem és várok. Felhívtam az Ars medicát, azt mondták: ohhh az biztos a doktor úr viszgálata után gyulladt be. Mi van?? Dilettáns, kóklerek baromi drágán

Bütyökműtét

Hozzászóló: Gyurmóka, 2012-07-16 14:07
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek tapasztalata bütyökműtéttel kapcsolatban? Augusztusra van konzultációra időpontom, de elég sok rosszat olvastam és egy kicsit elbizonytalanodtam. Előre is köszönöm a választ!

Minősíthetetlen eljárás az Ars Medica magánklinkán

Hozzászóló: banna007webbeteg, 2012-05-04 13:02
Mindenkit óva intenék az Ars Medica klinikától! A velem történtek több okból is erőteljesen megkérdőjelezik azt, hogy ma hogyan működhet ez az intézmény és hogyan praktizálhat egy ilyen orvos! Első körben az orvos teljesen flegma stílusa, másodszor a helytelen tájékoztatás, majd az orvosi HIBA (lézeres műtét) az ezt követő panasztétel esetén pedig a totális közömbösség az, amikkel szembesültem az Ars Medicában, mindezt szemtelenül magas áron! Második hónapja vagyok táppénzen a klinikának köszönhetően, a műtét utáni nap olyan durván ömlött a vér a sebemből, ami horror (a tájékoztatás szerint nincsen utóvérzés, stb!) a traumatológian kötöttem ki, majd két hétig kétnaponta kötöztek kórházban! Semmiképp sem ajánlanám!

Mandulaműtét

Hozzászóló: JasonX, 2012-03-23 05:52
Válasz erre: banna007webbeteg, 2012-05-04 13:02
Sziasztok! Ha valakinek csináltak már itt mandula műtétet, azt kérném, hogy ossza meg a tapasztalatait velem. Nagyon félek a műtéttől, egy kartörésen kívül még semmi problémám nem volt. Sajnos ki kell venni a mandulámat, de az állami hentesekhez nem akarok menni. Igy is minden bajom van már ettől a műtéttől. Eddig jókat olvastam a klinikáról... Üdv. JSX

Ars Medica intim műtét

Hozzászóló: KN0206, 2012-01-22 16:22
Szia! Annyi rosszat olvasok a klinikáról, hogy elbizonytalanodtam, vajon a nőgyógyászati problémámmal fordulhatok-e hozzájuk bár az OEP finanszírozás vonzóvá teszi. Lehet-e többet tudni az ott dolgozó nőgyógyászról? Rá merjem-e bízni magam? Előre is kösz a segítséget.

Ars medica lézerklinika

Hozzászóló: brndt, 2011-08-31 12:12
Válasz erre: KN0206, 2012-01-22 16:22
Sziasztok! Engem tegnap műtöttek intim plasztikával, csak jókat tudok írni róluk. Nagyon kedvesek voltak velem, és ezt azért írom ide le, mert amikor én kerestem hozzászólást velük kapcsolatban, semmi jót nem találtam, mert akinek jó véleménye volt vagy van , az nem írt ide meg sehová. Én megígértem hogy bárhogy is történjen a műtétem akkor is írni fogok hogy megkönnyítsem más döntését, ha már nekem nem tudták.Tökéletesen sikerült minden 5 hét múlva kontroll, akkor újra írok.

ARS MEDICA!!-Túl a kontrolokon:)

Hozzászóló: Riksz, 2011-07-12 23:29
Tisztelettel jelentem,a műtét után az első kontroll két héttel megvolt,ahol semmi féle agressziv beavatkozás NEM történt...."váróban hallották az üvöltést"hát az enyémet nem!!Mivel a doktor úr csak szemrevételezett ami kb 2percet sem vett igénybe,kérdésére ,hogy panaszaim vannak e negativ választ adtam,és kb ennyi volt!! Külömben is a műtét után szóban,és irásban is tudatták,hogy a első kontrollon semmiféle "beavatkozás"nem történik!!Ugyhogy amiket itt olvastam,elég rettentő lehet,és el sem tudom hinni,hogy egyazon helyen jártunk!!Ismét megjegyzem jun2án műtöttek,16án voltam a FÁJDALOM mentes kontrollon,és 29én(NEM EGÉSZ 4HÉTTEL A MŰTÉTET KÖVETŐEN!!) már fuvarba indultam Franciaországba,ahonnan ma jöttem meg,mert 07.14én esedékes a 2ik vizsgálat.Hát hála istennek én teljesen tünetmentes vagyok,újra élmény utazni,dolgozni és ezt a klinikának köszönhetem.Akinek gondjai adódtak szerintem saját magával kellene elszámolnia megtett-e mindent a gyógyulása érdekében??Mert szerintem mindenki megkapja a nyomtatványt az otthoni teendőkről a lábadozás idejére!!Aki ezeket betartja nem hiszem,hogy nem gyógyul meg.Én naponta 3-4 kamillás fürdőt is vettem 3héten keresztül, szerencsémre éppen virágzott Veszprém környékén a kamilla,úgyhogy mikor még nem volt igazán kellemes a járás,mégis erőt vettem magamon és a párommal friss kamillát szedtünk,a kúpoknak 1/3át ha felhasználtam+parafin olaj(nem is evőkanál csak teás) ,rost dús étkezés,jegelést kb. 2-3szor csináltam,és a fájdalom csillapítóval is csínyján bántam,bár Flectort használtam!! Félreértés ne essék,mindenkit sajnálok,együtt érzek,akinek panaszai vannak,de amint olvasom a hozzászólásokat,a kapcsolatfelvételekről biztos sokat segít az embernek a gyógyulásban ha egymást űberelhetik kinek fáj jobban,vagy épp annyira...az ilyet soha nem értettem,de azt tudom,hogy alapban pszichésen is rá kell hangolódni,hinni a gyors gyógyulásban,nekem bejött!!Úgyhogy én szemrebbenés nélkül merem ajánlani, minden pozitív gondolkodású embernek,aki bízni,hinni tud az orvostudományban,és saját magában!!Ezért is nem nicknamet Írtam hanem az igazi nevemet az első bejegyzésem végén,mert szerintem itt kezdődik a szavahihetőség,az ember vállalja amit mond,leír!Azoknak akiknek panaszaik fennállnak,jobbulást kívánok,őszintén!! Maradok tisztelettel:Nyéki Richárd-Veszprém