Ars Medica Lézerklinika

Olyan betegeket keresek, akik voltak valamilyen problémával az Ars Medica Lézer Klinikán, és milyen benyomások érték?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Aranyérműtét

Hozzászóló: martinagyimesi, 2013-12-17 20:14
Kedves Véleményíró! Megkérdezhetem, hogy belső vagy külső aranyérre műtötték és hogy azóta is minden rendben van-e? Köszönöm

Aranyérműtét az Ars Medicá-ban

Hozzászóló: sztyepp, 2013-07-24 20:32
Válasz erre: martinagyimesi, 2013-12-17 20:14
Hétfőn voltam a klinikán aranyérműtéten. Sokat hezitáltam előtte, hogy hova menjek, mert mindenféle rémtörténeteket hallottam az állami intézményekben történt beavatkozásokról, érzéstelenítés, előzetes felkészítés nélkül, azonnal gányolt bemetszések, amikkel hetekig kínlódnak utána az emberek stb. Mivel már korábban egy ismerősöm más panasszal volt az Ars Medicában és semmi gondja nem volt, ráadásul nekem a szoros időbeosztásom miatt a viszonylagosan gyors gyógyulás is fontos, ezért végül erre esett a választásom, mert rutinos, profi intézmény benyomását keltette. A vizsgálatra való bejelentkezéssel nem volt gond, a doktor úr valóban nem túl gyengéd, de ez betudható a napi rutinnak, és ennél sokkal durvább sebészek is vannak. A műtét előtt pár nappal olvastam ezt az oldalt és kicsit megijedtem, de ha már elindítottam, akkor mentem, nincs időm halogatni ugyanis. Hétfőn reggel 8-ra mentem, a nővér mindenről részletesen tájékoztatott, fél 10-kor már a műtőben voltam, fél 11-kor már ébren. Két ágyas szobában voltam, két nővér felváltva figyelt minket, minden szavunkra ugrottak, nagyon készségesek voltak, és még figyelmeztettek is, ha nem szabály szerint jártunk el másik beteggel - a mi érdekünkben. Fél 2-kor már hazamehettem. Estére egy kicsit belázasodtam hívtam a doktor urat, először nem vette fel, na, mondom ennyit az egész napos elérhetőségről. De fél órán belül visszahívott és nagyon korrektül tájékoztatott a teendőkről. Betartok mindent, amit mondtak, és már 2 nap után érezhető a javulás, nem is nagyon fáj, míg azok akiket más eljárással operáltak horror történeteket mesélnek. remélem a későbbiekben sem lesz semmi gond. Igen, a műtétek és a vizsgálatok kellemetlenek és sokszor fájdalmasak, senki nem tudja garantálni a fájdalommentességet. Aki ezt nem veszi tudomásul azon tényleg nem lehet segíteni. És mivel sajnos már elég sok tapasztalatom van orvosokkal azt biztosan tudom, hogy ők is emberek (bár tényleg vannak köztük hülyék is), de aki normális, azzal normálisan is bánnak, aki meg csak hisztizik és követelőzik azzal meg úgy bánnak ahogyan megérdemli.

Visszérműtét az Ars Medicában

Hozzászóló: nadorerika, 2013-07-09 16:40
Válasz erre: farkasetelka, 2015-03-14 07:35
Múlt héten volt az Ars Medicában visszérműtétem, bevallom tele gatyával mentem be, mert előtte egy nappal jutott eszembe fórumot olvasni…,és nem kellett volna. Megpróbálom objektíven, minősítés nélkül leírni hogy telt az ottlétem. Reggel nyolcra kellett bemenni a szokásos nem eszik-iszik állapotban, a nővér kedves volt, választhattam, h egy vagy két ágyas szobát szeretnék . A két ágyast választottam, mert ott is volt egy előzőleg visszérrel műtött beteg, gondoltam lekérdezem az infókat. A kísérőm nem maradhatott, a váróban sem, mert mint mondták kevés kint a hely, ezt elmulasztották mondani, és abban a helyzetben ez rosszul érintett. A szobatársam azért megnyugtatott, úgy láttam az ő lába egész jól gyógyult. Kellemesen elbeszélgettünk, talán ez volt az oka annak, hogy nem akadtam ki azon, hogy délután egy órakor vittek be a műtőbe. Azért soknak éreztem egy magánklinikán az öt órás várakozást. Előtte Dömötör doktor úr bejött, „berajzolta” a lábamat, és távozott. A műtőben a személyzet segítőkész volt, mindent előre elmondtak mi fog történni. A műtét bonyodalom nélkül lezajlott ( gondolom), amikor felébredtem, kaptam fájdalomcsillapítót, egyszer még rám nézett az altató orvos, és kb 20 perc után teljesen éber voltam, fájdalmaim nem voltak, lábra álltam, sétálnom kellett, ami egész jól ment. Megkaptam a papírokat, és este fél hatra hazaértem. Előző nap öt órakor ettem, nagyon éhes voltam, a szomjúságomat a műtét utáni infúzió miatt nem éreztem annyira kínzónak. Elméletileg a szolgáltatás része lett volna a szendvics és innivaló, de nem kérdezték és én sem kértem, mert mielőbb szerettem volna hazaérni. Az elmúlt egy hétből csak az első három nap vettem be egy-két fájdalomcsillapítót, aztán már nem volt szükséges, otthoni tevékenységeimet eltudtam látni. Egy hét után a kontrolon a doktor úr nem nézett meg, úgy hallottam mást sem szokott, legfeljebb a második kontrolon, amikor már gyógyult a láb. A műtősök kötöztek, most nem voltak annyira kíméletesek, amikor letépték a hegekről a gézt, az nagyon fájt, leszedte a bőrt és elkezdett vérezni. Arra hivatkoztak, h nincs lehetőség itt vízzel leoldani….hát a műtőben volt víz… Ennyit objektíven. A szubjektív véleményem az, h legközelebb valóban nem szükséges egy visszérműtétre kifizetni 50.000 ft-ot, ugyanezt az ellátást megkapjuk a tb-ben havonta befizetett pénzünkért az állami kórházban is , lehet hogy kicsit több a műtéti időpontra várakozás ideje. A doktor úr stílusa az én tapasztalatom szerint nem olyan vészes, nem egy tutujgatós típus, érződik rajta a napi rutin- futószalag effektus, de engem különösebben nem zavar, ha jól végzi a dolgát, és remélem jól végezte.

Ars Medika horkolást megszüntető műtét

Hozzászóló: Sárosi József, 2013-07-07 16:05
2013.julis 1-én LAUP mütétet, azaz lágyszájpad lézeres rövíditését hajtotta végre Dr.Fent Zoltán doktor úr. A műtét jól sikerült. Köszönet doktor úrnak, az anasztezológus Dr.Varga úrnak, Beatrix nővérnek! A műtét megnyugtató körülmények között történt. Egy jól működő ápolókból és orvosokból álló team vett közre. Látható volt, hogy nagy felelősséggel,precizitással dolgoznak. Csak a lényegre törő dolgokat közlik.Elsősorban szakmailag figyelnek a betegre. Már egyáltalán nem horkolok, nincs légzéskimaradásom. Azt mondta doktor úr, hogy 8-12 napig fájni fog. Már 6 nap eltelt, a fájdalom türhető, voltárennel éa algopirinttel jól csillapítható. Nagyon örülök, hogy itt és ezt a műtétet elvégeztettem. Sárosi József

Ars Medica horkolás gátló műtét

Hozzászóló: blade76, 2013-07-02 16:55
Válasz erre: wildi, 2013-07-03 11:40
100% ban meg voltam mindennel elégedve figyelmesek segítőkészek voltak! Wildi....nem tudom veled mit csináltak vagy mit nem hogy igy lefikázol egy ilyen helyet de szerintem neked az agyaddal is súlyos gondok vannak, pont te vagy lefizetve hogy ilyen gyönyörű kritikákat írj,jellemtelen sunyi ember vagy!!!! Ajánlom mindenkinek a Klinikát!

Ars Madica Újra a végbélről

Hozzászóló: wildi, 2013-06-13 11:41
Mindenképp menj el másik orvoshoz, itt nem fognak meggyógyítani!!!

Ars Madica Újra a végbélről

Hozzászóló: katica7, 2013-06-05 21:44
Válasz erre: wildi, 2013-06-13 11:41
Én is azt hittem,jó helyre kerűltem,a személyzet nagyon segítőkész,kedves volt,a műtétről és a bentlétről csak jót mondhatok.de utána????,A doktorurat aznap nem is láttam csak az első kontrolon ahol jeleztem,hogy nem jó valami,nagyon fáj és csomót érzek,Jelzem,nem aranyér hanem belső végbélrepedésem voltamt állítólag lézerrel elpárologtattak.azt a választ kaptam,ne legyek türelmetlen,még csak 2 hét telt el majd felszívódik.Azóta eltelt 10 hét most a hétfői kontrolon közölte,nincs behámosodva aseb.Segítséget hívott a doktorúr és valamivel beecsetelte,nem mondta és nem írta le,mivel,amitől olyan fájdalmam lett,hogy az ájulás kerűlgetett és sírva jöttem haza.Azóta eltelt 2 nap és a fájdalmam mellett gyenge is vagyok,hányok a fájdalomtól és dől a vér a végbelemből.erre semmi magyarázat nincs majd menjek 4 hét múlva új kontrollra.Most elmegyek másik orvoshoz és ha gond van,nem fogom annyiban hagyni,a látlelettel együtt tenni kell valamit ellenük.Minimum az eddig ide költött kb,600000ft-ot vissza fogom szerezni!!!ezt nem lehet annyiban hagyni

Ars Medica: ODA SEMMIKEPP!

Hozzászóló: sandy007, 2013-05-30 16:27
Válasz erre: wildi, 2013-06-03 22:48
Sajnos nekem borzalmas elmenyiem voltak, mindenkit a leheto legkomolyabban ova intek attol, hogy oda menjen! Minosithetetlen az a hely, kulfuldon mar bezartak volna reg es ez az ember nem praktizalhatna, raadasul ilyen penzekert!!

Proctológia, csak pozitivan, orrplasztika tökéletes

Hozzászóló: PalmK, 2013-05-03 18:15
Meglepve olvastam ezt a sok negatív hozzászólás, ezért úgy éreztem, hogy le kell írnom a tapasztalataimat, Fiamnak tavaly volt orrplassztikája Ruzsena doktornő csinálta, az eredmény tökéletes lett, mikor a fiam fél év múlva visszament kontrollra a doktornőhöz és bejelentkeztem a dr. Dömötörhöz a proctológiára, nagyon féltem, azonban semmiféle fájdalmat nem éreztem, a dr.úr nagyon rendes volt, már túl vagyok a műtéten, mindent betartok ahogyan azt elmondták, semmiféle problémám nincsen, most várom, hogy meggyógyuljak. Ezért muszáj volt regisztrálnom, hogy ezt le tudjam írni. PalmKati

proktológus

Hozzászóló: wildi, 2013-05-02 20:27
Sziasztok, ars medicába SENKI be ne tegye a lábát, nem tudom leírni ottani tapasztalataimat, nincsenek rá szavak, privátban válaszolok mindenre. Nem hiszem, hogy bárki, aki ott volt a tárgyban jelzett problémával, meggyógyították.