Ars Medica Lézerklinika

Olyan betegeket keresek, akik voltak valamilyen problémával az Ars Medica Lézer Klinikán, és milyen benyomások érték?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Orrsövény és Orrkagyló műtét

Hozzászóló: Lkarcsi, 2023-11-09 14:24
Dr. Senemar Alireza műtötte az orrsövényemet és egy altatásban az orrkagylót is. Egy hétig otthon gyógyultam belső szilikon tamponokkal.(nem látszódtak) Ma 2023.11.09-én vette ki a doktor úr a szilikont és az első pillanattól úgy kapok levegőt mint gyermekkoromban. A műtétet megelőzően megvizsgált ahol azokat a problémákat sorolta amiket én szerettem volna közölni . Mindenről részletes tájékoztatást kaptam. Dr. Senemar Alireza remek szakember, kedves, szerény és jó humora is van. A műtét után személyzet mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Teát és szendvicset kaptam és sok sok törődést. Szuper klinika, hibátlan személyzet. Csak ajánlani tudom!

térdműtét

Hozzászóló: térdműtétes Katalin, 2021-11-25 21:21
Idén augusztus közepén műtöttek az Ars Medicában meniscus szakadás miatt. Eleinte nagyon szimpatikus volt a közeg is, az orvos is. A műtét napján már közel sem volt olyan szép a dolog. Futószalagon mentek a műtétek, minimális odafigyelést kaptam, ha nem lettek volna olyan erős fájdalmaim a műtét után, az orvosom rám sem nézett volna, hogy hogy vagyok. A tájékoztatóban feltüntetett "korlátlan üdítőfogyasztás" gyümölcsteát jelentett, amit úgy kellett kiimátkozni belőlük poharanként. Még a teából sem bírtak a 2 ágyas szobába 1 kancsót betenni azzal, hogy szóljunk, ha elfogy, hoznak újat. A térdem már a műtét előtt is elég rossz állapotban volt, a műtét valószínűleg ennek köszönhetően sem hozta meg a várt fájdalomcsillapodást. Ezt el tudom hinni, fogadni. De az orvos hozzáállását nem. Felszínes, nemtörődöm volt. A másik lábam is kikészült már a több, mint fél éve tartó túlterheléstől, s mikor kértem, hogy arra is, a műtött ízületre is kérjen képalkotót, azt válaszolta, hogy a másik lábamhoz neki semmi köze, a műtöttet pedig ő remekül megoperálta, ott más baj kell legyen, gyógytornáztassam. Megjegyzem hónapok óta tart a gyógytorna, fizikó, amit egy másik orvos írt ki nekem, nem ő, s a gyakorlatokat sem nagyon tudom már csinálni, annyira rossz állapotban vannak a lábaim. Ő mossa kezeit. Szóval csilivili, az van, meg pénzlenyúlás, de kedvesség, odafigyelés nincs. Többet nem megyek hozzájuk semmilyen problémámmal.

aranyér műtét

Hozzászóló: károsult, 2021-10-13 16:09
Nekem aranyér műtétem volt itt, lézerrel, az állítólagos koblációs lézerrel. Bocsánat, hogy nyersnek tűnik. de csak így tudom leírni. Egészségem több szempontból súlyosan károsodott. A végbelem egy merev cső lett, inkontinencia problémákkal, szűkülettel, fájdalmas hegesedéssel. Az elmúlt években rengeteget költöttem orvosokra. Meg kellett tanuljak újra üríteni. Senkinek nem javasolom, hogy oda menjen, hanem azt, hogy proktológus szakorvost keressen fel problémájával.

Urulógia- Dr. Kovács Gábor--borzalom !!

Hozzászóló: Qwer1234, 2021-09-17 22:19
Herevisszér műtét kapcsán futottam bele Dr. Kovács Gáborba, aki teheti messze kerülje el, hacsak nem akar egy életreszóló, maradandó, szövődményes műtétbe belefutni !! Előzetesen informálódtam róla, remek szakmai tekintélynek tartják. Emiatt a műtét előtti flegma, nemtörődöm stílusból nem csináltam nagy ügyet. A műtét napján picit ideges voltam, főleg, hogy az urulógiát hagyják a nap végére... Rajtam kívűl egy másik srácot műtöttek, azaz 2en egy szobába. Maga a műtét, altatásban papíron simán ment, másnap haza is mentünk. Erős duzzadás és fájdalom az első pár napban, de utána teljes és sima gyógyulás, első kontrollon minden rendben. A 3.hét után viszont húzó fájdalom bal oldalt néha jobb néha rosszabb, de állandó fájdalom!! 2.ik kontrollon ennek megfelelően többet kérdeztem, de semmi érdemleges vizsgálat vagy válasz!! Ráadásul a műtéti szobatársam hasonló cipőben jár, ugyanúgy fájdalmakkal küzd egy hónap elteltével!!! Papíron két hét után már tünetmentesnek kéne lenni egy ilyen rutinműtétnek.. Szóval aki tudja kerülje el életem egyik legrosszabb döntése volt nála és ezen a pénznyelő kontár helyen műttetni

Urologia

Hozzászóló: sopi1955, 2020-12-31 16:25
A műtétre egy kicsit nagyon féltem de minden rendben zajlót le a Személyzet az orvos mindent megtettek a kényelemért. Sajnos a probléma utána jött , egy hét múlva kellet varratkiszedésre menni. A varat kiszedés sajnos már nem a magán klinikám hanem a Mákorvházba történt, A megbeszélt időpontra reggel fél nyolcra megjelentem , majd 12, ora 30 perckor be hivtak oriási tömeg elkeseredett enberek. a váratott kiszedő orvos nem aki műtött, közölte hogy szerinte ez a műtét nem igazán oké. a Medika Magán kórházhoz vissza mentem 3. szor kontrolra ahol jelezték hogy türelem / megvolt dagadva elég szépen a herém, majd 3, kontrol után megint a Mávkorház, több mint 4 orát vártam ,,,, nem szeretném folytattni.

Érdeklődés

Hozzászóló: Rencsoka, 2020-05-26 21:40
Kedves Dexy! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen típusú műtétet végeztek Önnél?

Pozitív tapasztalat

Hozzászóló: dexy, 2020-02-26 15:47
Válasz erre: Rencsoka, 2020-05-26 21:40
Volt itt egy elég komoly műtétem, amit a tb már nem finanszírozott az előrehaladott állapot miatt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, Dömötör doki profi munkát végzett. A klinika felszereltsége európai színvonalú, a nővérek nagyon kedvesek és figyelmesek, a körülményekről és magáról a műtétről is csak pozitívat tudok mondani. A kifizetett összeg elég tetemes volt de úgy gondolom megérte, ha ezt valaki soknak tartja akkor választhatja a fantasztikus állami ellátást a kockázatokkal és mellékhatásokkal együtt.

lágyéksérv

Hozzászóló: szobor, 2019-10-11 17:34
Pár hete műtöttek lágyéksérvvel. Ez volt az első műtétem, ennek megfelelően tartottam a beavatkozástól. Minél hamarabb túl szerettem volna lenni a dolgon, ezért is fordultam a magán klinikához. Az első alkalommal Dr. Dömötör úr vizsgált meg és megállapította a lágyéksérvet. Szerettem volna, ha mihamarabb megműtenek és ezt a vágyamat közöltem is az orvossal. Kiderült, hogy egy héten belül meg tudnának műteni, ha meglennének a kötelező vizsgálataim. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy nemrég a háziorvos elküldött ezekre a vizsgálatokra. Ezek után meg is egyeztünk, hogy megműttetem magam a klinikán (a lágyéksérv TB támogatott). A műtétre és az altatásra profi módon előkészítettek. A nővérek és az orvosok nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. A műtétre elsőnek vittek, mert mint kiderült a sérvesekkel kezdik. A műtét után a kórteremben ébredtem. A nővér ellátott instrukciókkal, plusz kaptam egy hatalmas jéglapot, ami azonnal a szívemhez nőtt, mert kellemesen hűtötte a sebet. Szerencsére se fejfájásom, se hányingerem nem volt. De volt torna, séta meg szendvics. Délután három órakor már mehettem is haza. Otthon semmi különös, pihenés és némi séta. A kontroll gyors volt. Minden olyan, mint amilyennek lennie kell. Remélem másnak is ilyen pozitív élményekben lesz része.

Tapasztalat

Hozzászóló: Macilaci89, 2019-06-25 22:12
Biztos mindenkinek mások a tapasztalatai, ezért nem biztos, hogy egy vélemény az döntő vélemény. Annyit mondhatok, nekem volt ennél az intézménynél műtétem, kb. egy évig tartott, mire meggyógyultam. Sokkal egyszerűbb, fájdalommentesebb eljárással lehetett volna a problémát megoldani, más úton, máshol, maradandó következmények nélkül. Mindenki, én is, a saját felelősségemre választok/választottam azt, és ahogy történt.

Elrontott térdműtét!

Hozzászóló: Muppet01, 2018-04-27 15:59
Sajnos,tavaly októberben meg kellett műtetnem a térdem Dr. Szikora Gyula ortopéd orvossal,bár én nem is nevezném orvosnak az ilyen embert.Eleinte csodálkoztam miért van olyan kevés betege a többi orvoshoz képest,de most már tudom.A térdem műtét után fél évvel 3x olyan rossz lett,mint amilyen előtte volt.El kellett mennem egy másik orvoshoz,aki azt mondta nem is érti miért ilyen műtétet végeztek rajtam,ennél sokkal komolyabb beavatkozás kellett volna.Persze Dr. Szikora Gyulának muszáj volt azt mondani,hogy hatásos lesz az orthroscopos műtét,mert plusz 1 beteg jelentősen megnöveli a pénztárcáját.Ráadásul mint kiderült a zárójelentésembe is hamis állításokat írt.Az ilyet nagyon gusztustalannak tartom.Az már biztos,hogy többet be nem teszem a lábam Ars Medica-ba.