Ars Medica Lézerklinika

Olyan betegeket keresek, akik voltak valamilyen problémával az Ars Medica Lézer Klinikán, és milyen benyomások érték?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Urologia

Hozzászóló: sopi1955, 2020-12-31 16:25
A műtétre egy kicsit nagyon féltem de minden rendben zajlót le a Személyzet az orvos mindent megtettek a kényelemért. Sajnos a probléma utána jött , egy hét múlva kellet varratkiszedésre menni. A varat kiszedés sajnos már nem a magán klinikám hanem a Mákorvházba történt, A megbeszélt időpontra reggel fél nyolcra megjelentem , majd 12, ora 30 perckor be hivtak oriási tömeg elkeseredett enberek. a váratott kiszedő orvos nem aki műtött, közölte hogy szerinte ez a műtét nem igazán oké. a Medika Magán kórházhoz vissza mentem 3. szor kontrolra ahol jelezték hogy türelem / megvolt dagadva elég szépen a herém, majd 3, kontrol után megint a Mávkorház, több mint 4 orát vártam ,,,, nem szeretném folytattni.

Érdeklődés

Hozzászóló: Rencsoka, 2020-05-26 21:40
Kedves Dexy! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen típusú műtétet végeztek Önnél?

Pozitív tapasztalat

Hozzászóló: dexy, 2020-02-26 15:47
Válasz erre: Rencsoka, 2020-05-26 21:40
Volt itt egy elég komoly műtétem, amit a tb már nem finanszírozott az előrehaladott állapot miatt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, Dömötör doki profi munkát végzett. A klinika felszereltsége európai színvonalú, a nővérek nagyon kedvesek és figyelmesek, a körülményekről és magáról a műtétről is csak pozitívat tudok mondani. A kifizetett összeg elég tetemes volt de úgy gondolom megérte, ha ezt valaki soknak tartja akkor választhatja a fantasztikus állami ellátást a kockázatokkal és mellékhatásokkal együtt.

lágyéksérv

Hozzászóló: szobor, 2019-10-11 17:34
Pár hete műtöttek lágyéksérvvel. Ez volt az első műtétem, ennek megfelelően tartottam a beavatkozástól. Minél hamarabb túl szerettem volna lenni a dolgon, ezért is fordultam a magán klinikához. Az első alkalommal Dr. Dömötör úr vizsgált meg és megállapította a lágyéksérvet. Szerettem volna, ha mihamarabb megműtenek és ezt a vágyamat közöltem is az orvossal. Kiderült, hogy egy héten belül meg tudnának műteni, ha meglennének a kötelező vizsgálataim. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy nemrég a háziorvos elküldött ezekre a vizsgálatokra. Ezek után meg is egyeztünk, hogy megműttetem magam a klinikán (a lágyéksérv TB támogatott). A műtétre és az altatásra profi módon előkészítettek. A nővérek és az orvosok nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. A műtétre elsőnek vittek, mert mint kiderült a sérvesekkel kezdik. A műtét után a kórteremben ébredtem. A nővér ellátott instrukciókkal, plusz kaptam egy hatalmas jéglapot, ami azonnal a szívemhez nőtt, mert kellemesen hűtötte a sebet. Szerencsére se fejfájásom, se hányingerem nem volt. De volt torna, séta meg szendvics. Délután három órakor már mehettem is haza. Otthon semmi különös, pihenés és némi séta. A kontroll gyors volt. Minden olyan, mint amilyennek lennie kell. Remélem másnak is ilyen pozitív élményekben lesz része.

Tapasztalat

Hozzászóló: Macilaci89, 2019-06-25 22:12
Biztos mindenkinek mások a tapasztalatai, ezért nem biztos, hogy egy vélemény az döntő vélemény. Annyit mondhatok, nekem volt ennél az intézménynél műtétem, kb. egy évig tartott, mire meggyógyultam. Sokkal egyszerűbb, fájdalommentesebb eljárással lehetett volna a problémát megoldani, más úton, máshol, maradandó következmények nélkül. Mindenki, én is, a saját felelősségemre választok/választottam azt, és ahogy történt.

Elrontott térdműtét!

Hozzászóló: Muppet01, 2018-04-27 15:59
Sajnos,tavaly októberben meg kellett műtetnem a térdem Dr. Szikora Gyula ortopéd orvossal,bár én nem is nevezném orvosnak az ilyen embert.Eleinte csodálkoztam miért van olyan kevés betege a többi orvoshoz képest,de most már tudom.A térdem műtét után fél évvel 3x olyan rossz lett,mint amilyen előtte volt.El kellett mennem egy másik orvoshoz,aki azt mondta nem is érti miért ilyen műtétet végeztek rajtam,ennél sokkal komolyabb beavatkozás kellett volna.Persze Dr. Szikora Gyulának muszáj volt azt mondani,hogy hatásos lesz az orthroscopos műtét,mert plusz 1 beteg jelentősen megnöveli a pénztárcáját.Ráadásul mint kiderült a zárójelentésembe is hamis állításokat írt.Az ilyet nagyon gusztustalannak tartom.Az már biztos,hogy többet be nem teszem a lábam Ars Medica-ba.

Pozitiv velemeny

Hozzászóló: szveronika, 2017-06-15 06:29
Hetfon mutottek orrpolippal a klinikan. Egyagyas szobaban voltam, ami nagyon kenyelmes volt. Nem volt tumultus, az asszisztensek nagyon kedvesek voltak. A legnehezebb pillanatokban segitokeszek voltak mind a 3an. Az altato orvosok is mindketten kedvesek voltak. Masnap reggel tavozhattam. Osszessegeben abszolut pozitiv, semmi rosszat nem tudok mondani. Aki nem akar sok idot eltolteni a korhazban, es orakat varakozni a sorokban es megteheti az valassza ezt a klinikat. 50e ft volt a mutet, egyik ismerosomet allami korhazban mutottek es 40et adott az orvosnak. Ha igy nezi az ember akkor kb ugyanott vagyunk es megiscsak emberibb a kornyezet.

kivizsgálás

Hozzászóló: panki, 2017-04-12 21:29
Visszeres panaszommal kerestem fel a klinikát, mer csábító volt a Tb-támogatott ajánlással feltüntetett műtéti ár. A vizsgálat során az orvos megállapította, hogy nagyobb volumenű beavatkozás szükséges, minimum két nap bentfekvéssel, ami már nem fér bele az "egynapos sebészetbe", ezért erre a tb támogatás sem vehető igénybe. Önköltséges ajánlatot kaptam a műtétre: 492E HUF, ami nekem sajnos nem megfizethető. Szóval érdemes előre informálódni, hogy ne menjen pocsékba a vizitdíj! Telefonos bejelentkezéssel másnapra kaptam időpontot, és rögtön egy SMS-t is emlékeztetőnek. A klinika teljesen rendben van, a korábbi hozzászólásokban leírt állapotokat egyáltalán nem tapasztaltam. A recepciósok kedvesek, a váró kulturált és tiszta, a Dömötör doki meg abszolút udvarias, lényegre törő és tárgyilagos volt. A vizsgálat kb. 3 perc volt, szemrevételezéssel.

Kedves gomezBp! /Vagy, aki még tud segíteni./

Hozzászóló: anolin, 2017-03-07 20:15
Kérlek, írd meg, mi vagy milyen módszer segített Neked az aranyér problémában? Én sem szeretném a lézeres műtétet.

Visszér

Hozzászóló: korospatak, 2017-02-15 20:00
A műtét után olyan szorosra sikeredett a fásli, hogy kénytelen voltam szóvá tenni. A válasz az volt, hogy semmi probléma, nem kékül a lábfejem. Másnapra, otthon már kékült. Felhívtam Dömötör doktort, aki azt mondta semmi baj következő nap dél körül menjek be, újra fáslizza. Másnap reggel olyan rosszul voltam, hogy felkerestem helyt. Miután átfáslizta azt mondta, mehetek haza. Határozott kérésemre megmérték a vérnyomásomat, 180/115 volt. Ekkor beijedt és hívta az aneszteziológust, aki nem jött le. Engem felkísérte egy kórterembe, ahol több vérnyomáscsökkentő bevétele után sem ment le a vérnyomásom. A következőket mondták: magas vérnyomás betegségem van. Az én koromban egyszer már el kell kezdődnie! Amikor közölték, hogy hazamehetek a vérnyomásom 187/115 volt. Azt mondták, ha nem tetszik mentővel vitetnek a Belgyógyászatra. A keringésem estére normalizálódott otthon. Azóta sincs kiugrás, ellenőrzőm. A fáslit a műtét után egy héttel vették le. Este, amikor végre levehettem a fáslit meglepetésemre a három bejelölt visszér tágulat közül csak kettőt operált meg a "kiváló" doktor!!! Látszólag udvariasak (a recepción és a pénztárban), valójában arrogánsak és úgy dolgoznak, mint a szemellenzős lovak!