Áldott állapotban

kranki blogja

A BLOG LEÍRÁSA

Egy ember attól fogva kezd el létezni, amikor az ondósejt és a petesejt egyetlen sejtté egyesül...nálam is minden így kezdődött..

Látogatás: 57920 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Napi történések

Egy ember attól fogva kezd el létezni, amikor az ondósejt és a petesejt egyetlen sejtté egyesül...nálam is minden így kezdődött..

Úgy telnek a napok, hetek, hogy szinte fel sem fogom: mindjárt megszületik Ágica.

Olyan jó érzés állapotosnak lenni! Sétálsz a nagy pocakoddal, a kis csajszli izeg-mozog odabent, mindenki mosolyog rád.

Szabály szerint kivirulsz: a hajad fényes, dús lesz, a bőröd egészséges, gyönyörű, a körmöd pedig erős és szép! Nem véleletlen, hogy nincs csúnya kismama!

Ha nem lenne ilyen meleg, még biztosan nem bánnám, ha a terhesség tovább tartana. De tényleg, miért hívják így?! Valakinek ez TEHER lenne? Szerintem a világ egyik legjobb és legnagyszerűbb érzése!

A másik pedig mikor megszületik:)

Szerencsére Ágica is olyan nyugodt pocaklakó, mint Tomcsi volt. Maximálisan alkalmazkodik hozzám, vagy én ő hozzá?

Reggel 7 és fél 8 körül együtt ébredünk, jöhet a mosakodás, öltözés és a reggeli. Reggeli után a szokásos vitamin bombám: Elevit, vas tabletta és a MagneB6.

Elmosogatok a fiúk után, rendbeszedem magunkat Tomcsival, és irány a játszótér. Nyár lévén korábban megyünk és 11 körül jövünk fel. A pocaklakó nyugisan alszik, míg mi homokozunk.

Ezekután jön egy gyors locsi-pocsi a nagyfiúnak, ebéd, majd míg Ő alszik, én is ledőlök egy kis csendespihenőre. 

Nekem az a fél vagy egy óra fekvés nagyon sokat jelent, a pocaklakó is velem pihen, miután kitombolta magát. A múltkor szabályosan láttam, nyújtózkodott a kis drágám.....a bal oldalamon a kezeit, a jobb oldalamon a talpacskáit véltem felfedezni....teljesen kinyomta!!

Fantasztikus érzés volt! Kinézetre érdekes látvány volt, de végre úgy éreztem megfoghattam a kislányomat!

A délutáni szieszta után uzsonna következik, (mind a babának és a mamának is jó dolog, ha sokszor kicsit eszik)majd ismét a játszi.

Itt már apa, vagy valamelyik nagymama is besegít, hogy én csak üljek a padon a jó levegőn.

Este 7 körül szoktunk feljönni a játszótérről, megvacsizunk, fürcsi, Tomcsi megissza a tejcsi adagját, majd az ölemben mese vagy dalok kíséretében együtt alszik el a két kincsünk: Tomcsi és a kis Pocaklakónk.....

Ágica este 9 - fél 10 körül "bulizik" még egyet odabent, majd ő is mély álomba merül reggelig....

Remélem, mivel Tomcsival is így volt, ez a jó szokás megmarad a kinti világban is!

 

Hozzászólások (0)