• A szivem és én
    Levendula blogja

    Helyzetjelentés

    Na, most csak egy gyors helyzetjelentésre van időm. 3,5 hete diétázom-fogyózom, 4 kiló ment le. Látszata nem sok van, de a nadrágjaimon érzem:)) Viszont sajnos mégiscsak kivonták a forgalomból az általam "mankóként" használt fogyó-bogyót. Bár van még több, mint 2 heti adagom, de lehet, hogy gyorsan beszerzek még egy dobozzal, addig amíg bizonyos helyeken hozzájutnak. Évekig szedte ezt sok-sok ember, és bár nem ismerem a hivatalos statisztikát, de fórumokon olvasgatva azt látom, hogy sokaknak segített is, nehogy már most szüntessék be, amikor NEKEM van rá szükségem! Hivatalosan felkarolják az alkoholról, cigiről leszokni akarókat, a túlsúlyosnak meg odavágják, hogy ne zabálj vazze, meg mozogjál többet, és kész. Elég sokba kerül a kevés kalóriát tartalmazó étrend, főleg ha még kicsit változatossá is akarja tenni az ember, mert unja már az ízetlen gépsonkát, sovány csirkemellet. Na és mi van azokkal, akik például korlátozottak a mozgásban?

    Na, nem filozófálok, nincs is értelme.

    Viszont "kisfiamnak" jövő héten mennie kell laborba, lehet magamnak is kérek egy beutalót, hogy lássam, a 4 kilón kívül volt-e egyéb értelme is az önsanyargatásnak.

    Most pedig meló ezerrel.


   • Blog leírása

    A halogatott reménység beteggé teszi a szívet, de a megadatott kívánság életnek fája.”
    Látogatás: 53063 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés