• Hát kitépem a hajamat!
    Anka blogja

    Újabb bajom

    Megint rég jártam erre. Sajnos az új parókám még mindig nincs meg, de ez momentán nem a legnagyobb baj. Közben kiderült egy reumatikus nyavalyám, amit egészen sikeresen kezeltek, és azt hittem, egyelőre nyugalom lesz. Terveztem a nyarat. Hát ennek most lőttek. Egy hirtelen fellépő, erős vérzés miatt kórházba kerültem, és kiderült, hogy műteni is fognak. Most egyelőre túlestem életem első küretén, pedig eddig szerencsésen elkerültem az ilyen szituációkat.

    Mivel ez itt a trichotillománia blogja, azért leírom. Micsoda élmény volt, amikor a műtőben rajzott 4-5 ember körülöttem. Elkezdtek altatni. Egy kedves hölgy feljebb tolta a parókát a homlokomból, és teljesen zavarba jött - ő is. Nem győzött elnézést kérni. Ő csak a homlokomat akarta megsimogatni. Mondtam, hogy nem baj.

    Nekem ott, akkor már semmi nem lett volna baj, csak legyek már túl rajta.

    Megkérdezte, hogy ezt mi okozta, én meg félálomban kinyögtem, hogy trichotillománia. Vagy már csak motyoghattam, vagy nem ismerte ezt a szót... aztán elaludtam.

    Most mondhatom csak igazán: abüdösfrancba.


   • Blog leírása

    Trichotillománia - 30 éve.
    Látogatás: 101083 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés