Nagy változás mentálisan, de semmi egészségileg :(

Blog: Szociális fóbia és miegymás - Szerző: Csaby

Sziasztok!

Először is véletlenül a hozzászólásokhoz írtam, pedig új blogbejegyzést akartam csinálni, csak még nem vagyok valami profi ebben.. Na mindegy. Szóval:

Kedves Zanami! Köszönöm a biztató szavakat, de én őszinte ember vagyok és mindig megmondom a véleményemet kivétel nélkül (ha fáj, ha nem). Szóval ki mondta Neked, hogy én szeretem a kihívásokat? Mellesleg elég lekezelő a hozzászólásod és hogy őszinte legyek, komolytalan is és kicsit sem problémamegoldó! Bár tudom nagyon jól , hogy az én problémáimat EGYEDÜL ÉS KIZÁRÓLAG CSAK ÉN!!!!!! TUDOM MEGOLDANI ÉS AZ ÉLETEMET ÉN TUDOM MEGVÁLTOZTATNI! Pontosabban tudnám, ha ezt nem akadályozná meg a betegségem és a szörnyű természetem. :D Egyébként mit értettél az alatt, hogy dugjam a fejem a diótörőbe???? Ha tudnám hogy összeroppantaná, lehet, nem gondolkoznék rajta! :D (na jó csak vicc volt). Az elmúlt időszakban jelentős javuláson és szemléletváltáson mentem át, de 2 napja megint elöntött a pesszimizmusom és az az érzés, hogy hiába erőlködök és hiába foglalkozok magammal maximálisan, ez nem jár a beleölt energiával arányos eredménnyel. És ez lehangol. Nem kicsit, nagyon!! De majd csak lesz ez még így sem! :) Elvégre is mit tudok csinálni?

Tényleg írjon már nekem valaki, akinek hasonló problémái vannak!!! Bárki levelét nagy örömmel várom és olvasom! Tényleg! Őszintén!!! Írjatok nekem! Rossz hogy még eddig nem találkoztam olyan emberrel, akinek hasonló problémái /gondjai vannak! :(

Jó egészséget és boldogságot kívánok mindenkinek! DE ŐSZINTÉN!!!!!!

Csaby