• Pánikbeteg vagyok
    Vica blogja

    Irány a korház!

    Köszönöm a hozzászólásokat, sokat segítenek, ám sajnálom, hogy más is átéli ezeket a rémségeket.

    A mai nap "csodásan" telt..vizsgáztattam néhány embert, kik a sikeres teljesítmény érdekében egymásra tekintet nélkül kérdeztek. Az megnyugtató volt, hogy ma ügyfél nincs, tárgyalni nem kell. Ám egy másik cég munkatársai segítséget kértek egy panaszos levél megválaszolásában, így ahelyett, hogy ma nem 12 órát dolgozom és hazamegyek, ismét maradtam. Dolgom végeztével kollegáim szokásos csevegését hallgatva, hirtelen úgy éreztem nagy a baj..ez nem olyan mint lenni szokott, erre felesleges gyógyszert bevenni, itt cslekedni kell. Mivel észre nem vehették rosszullétemet, így a jaj elfelejtettem elkések mozdulattal kirohantam és fogtam egy taxit, irány a korház. Majdnem széttégett a mellkasom, a kezeim, szédültem, remegtem rettenetesen. EKG eltérést mutat, terheléses viszonylag jó, billenytű és keringési zavar(ezt mát tudtam, állítólag bagatel). Hát nem pánik, hanem egy kis döbbenet! valóban beteg lehet az ember lánya? Ilyen fiatalon? Könyörgöm miért? A döbbenet, hogy a diagnózis: Valószínűsíthetően erős elvonási tünet miatt kialakult szív nem tudom micsoda, melyre gyógyszert kell szednem.

    Nos mielőtt bárki rosszabbra gondolna mint a cigaretta, ne tegye.Hihetelen, de a rengeteg cigaretta és a napi 7-8 kv elhagyása, nálam ilyen tüneteket okoz. Pont 3 hete tettem le, mióta erősödött és visszatért a pánik bajom. Csodás! Örüljek, vagy sem? Állítólag még kb 5 hét szenvedés. Nem híztam, fogytam ez is baj, a szívem megjegyezte ezt a felelőtlen magatartást. Felelősségtudat? Mindenkifelé gyakoroltam, csak magamat gyilkoltam, hogy talpon tudjak maradni a végtelen munkaidőben. Pánik, elvonási tünet..nagyon jó! Most ezt oldjam meg! Bár mióta ez van még 1 nap szabadságot nem vettem ki, tehát ezek szerint bírom. Tulajdonképpen tavaly július óta nem voltam szabadságon, hála égnek, hogy vannak a kötelező ünnepek. Nem akarok pánikot és elvonási tüneteket! Azt hiszem fogy az erőm..


   • Blog leírása

    Hát igen, kimondtam végre...Nehéz, hisz egyedül vívom meg a csatáimat, mint ahogy most is teszem! Egyedül, mint ahogy most is.
    Látogatás: 9833 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés