• Pánikbeteg vagyok
    Vica blogja

    Ismét a roham..

    Hát megint jött, itt volt velem. Gyorsan érkezett váratlanul, s azt hitte legyőz, ám épp tárgyaltam ezért nem hagyhattam, bár volt egy pillanat megingás, mielőtt sikerre vittem a harcot. Figyelemelterelés, ez bejött 70%-ban. Idehaza vadul pakolom ilyenkor a szekrényemet, melyben hirtelen feleslegessé válik néhány ruha, majd a következőben már az a ruha sem kell, mely az előzőben még nélülözhetetlen volt. Ezeket zsákba teszem, s Lions klub vidéki irodánkban lévő tagjának elviszem. Ma nevetve néztem, hogy szinte alig maradt használható ruhám, ami azt jelenti, hogy elég sokat volt szükségem figyelemelterelésre. Fogytam jó pár kilót, így a kosztümjeim melyeket nyáron vettem szinte használhatatlanok. Persze fogyásom oka számomra ismert, hogy más ne lásson ebből semmit, vadul elkezdtem kondizni, hogy ne betegnek, hanem hiúnak higyjenek, aki a nyárra való tekintettel formába hozta magát. Ám ez nem így van..a sok azaz rengeteg munka és a magányos szorongás az ételt nem tudja tolerálni. A baj az, hogy amúgy sem voltam robosztus alkat, most a légiesen karcsú jelzővel illetnek, mely beteges gebeség számomra. Hihetetlen, hogy mennyire nem látják, hogy pszichésen nincs rendben valami. Idehaza gyermekek nem, de a férjem kit alig látok tudja mi bajom, de mégsem tudja, mert Ő sem  veszi észre, nem szólok Neki, egyedül élem meg. Nem akarom terhelni, elfoglaltságom miatt sokat vállal a gyerekekkel, s mellette persze dolgozik is. Nincs ez rendben azt hiszem..vagyis sok minden nincs rendben - tudom- mikor a családfő jön, én megyek dolgozni, mikor én megyek, akkor Ő jön, s ez így megy 8 éve. Érdekes, hogy ez így leírva elég durva. Ha valaki tudná mekkora tett tőlem mindezeket leírni..Valamit tennem kell, mert legszebb éveimet élem, s nem hagyom, hogy megkeseredjek, hogy színészkedjek roham alatt, hogy titkolózzak! Orvosok segíthetnétek, miért nem hat az 5 éve szedett Citapram? Hol van az ígéret? Istenem jajgatok, pedig az igazi betegeknek kell és kívánok gyors segítséget és gyógyulást!


   • Blog leírása

    Hát igen, kimondtam végre...Nehéz, hisz egyedül vívom meg a csatáimat, mint ahogy most is teszem! Egyedül, mint ahogy most is.
    Látogatás: 9829 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés