Az élet sötét oldala

Szerző: alicee

A BLOG LEÍRÁSA

Szociális fóbia, depresszió, pánik

Látogatás: 5181 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

élet_

2009.12.02.

Tudjátok, nem hiszem, hogy velünk van baj, egyszerűen ez a világ meghaladta a mi határainkat...és mi ezt nem birjuk. Ez a modern élet ,,ajándéka", átka...depresszió, szorongás, fóbiák, stb... Talán túl sok mindennek és mindenkinek kell megfelelni...okosnak, szépnek, ilyennek, olyannak kell lenni...ahelyett, hogy azt tanitanák nekünk kis korunktól, hogy mindenki a maga szintjén ügyes és szép és úgy jó ahogy van, és nem a külső a fontos, és hogy milyen anyagi tárgyakkal rendelkezünk...és igen igaz, rájöttem, az egyszerű emberek a legcsodálatosabbak. És minden az egyszerüségben rejlik, énszerintem.

bejegyzés

2009.11.27.

Mit is irhatnék...néha alig kapok szavakat, csak ugy kavarognak bennem a szavak. Rosszul vagyok emberek között, néha jobb kedvem van, máskor meg felkelni sincs erőm :(. Néha úgy érzem meghalok, máskor megakarok halni, csak úgy eltünni, mintha itt sem lettem volna. Nincs fóbia szorongás nélkül, nincs pánik szorngás nélkül...na meg a depressziv állapotok. Hát igen, engem e három tart falak közt.