Migrén

Migrén - kinek, mi vált be? Van valami hatásos gyógyszer?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Relpax

Hozzászóló: TopIc, 2009-11-09 15:35
Nem most tetted fel a kérdést, de hozzászólok mert bárkinek, bármikor a segítségére lehet. Láttam már más is dícsérte a Relpaxot, én is csatlakoznék, ugyanis nagyon régóta küszködök migrénes fejfájással és nagyon sok mindent kipróbáltam már, de a Relpax az ami bevállt. Két hónapja szedem és fél óra alatt teljesen megszűnik a fájdalmam. Mindenkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémával küzd! Üdv!

KULCS: MÁGNESES KARKÖTŐ ÉS GYŰRŰ

Hozzászóló: anyu, 2009-03-13 22:14
Neked is, és mindenkinek saját tapasztalatomat tudom továbbadni!!! Próbálja ki mindenki ezt a "varázsszert" Ez pedig a mágneses ékszer!!! 700ft-ért lehet kapni a Rossmanba!! 1 éve rajtam van, és fájdalom mentesen átvészelem a ciklusokat, csak ritkán indul be a fejem, és egy fél imigran segít rajtam!!!

köszönet

Hozzászóló: Neko, 2009-02-27 14:37
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat :) és a tanácsokat :) Majd még kiderül pár hónapon belül, melyi lesz jó :)

Cynthianak ajánlva

Hozzászóló: ofhed, 2009-02-27 08:43
Épp egy időben kezdtünk fórumozni. Ugyanabban, ugyanúgy szenvedek, mint Te. Ajánlom a Relpaxot! Viszont menj el fejfájás szakrendelésre is, kivizsgálnak, ami nem árt, sőt! És ott fel is írják a Relpaxot neked, komolyan mindent kipróbáltam már, de ennél maradok, az tuti! Ajánlom, hogy Te se szenvedj tovább! Üdv!

Szakorvos???

Hozzászóló: Steve, 2009-02-26 20:25
Jobb ötletem nincs, keress egy jobb neurológust. Magam részéről nem igazán tartom jó dokinak azt, aki azzal zavarja el a beteget, hogy kóstolja végig a patikát.

szakorvos...

Hozzászóló: Neko, 2009-02-26 18:12
Válasz erre: Steve, 2009-02-26 20:25
Mikor legutóbb voltam két éve, azt mondta próbáljam végig a fejfájás csillapítókat...-.-

Re: állandó migrénes fejfájás

Hozzászóló: Steve, 2009-02-26 16:49
Válasz erre: Neko, 2009-02-26 18:12
Ajánljon neked gyógyszert a szakorvos! :) Szerintem menj el egy fejfájás ambulanciára (http://clusterheadache.hu/cen.html). Kis szerencsével találsz olyan gyógyszert (triptánok), amely nem hagyományos fájdalomcsillapító, hanem a rohamot szünteti meg. Ezzel sajnos együtt kell élned ... viszont nem mindegy, hogy marékszámra eszed a fájdalomcsillapítót, vagy egy-két bogyó átsegít a havi retteneten.

Migrén

Hozzászóló: laca, 2009-02-11 19:37
Nekem viszonylag gyakran és elég erős migrénes fejfájásaim vannak. A Saridon nálam elég jól bevált. Ha jelentkezik látászavar mindjárt beveszem és vagy nem fejlődik ki a fejfájás, vagy csak enyhén jelentkezik. Hátha segít. Üdvözlet. laca

állandó migrénes fejfájás

Hozzászóló: Neko, 2009-02-10 11:18
Válasz erre: TopIc, 2009-11-09 15:35
Sziasztok! Az lenne kérdésem, hogy akinek ilyen fájdalma van/volt, milyen fájdalom csillapítót tudna ajánlani, ami talán kicsit gyorsabban hat mint 3 óra. Jelenleg körülbelül havonta egyszer van migrénem, általában a menstruáció megkezdése előtti reggelen ( este meg szokott jönni ) A fogamzásgátlóm sűríthette volna a fejfájásokat, de ez nem jelentkezett, ez a mellékhatás nem jött ki. Viszont egy kissé már zavaró, hogy diák lévén havonta el kell halasztanom egy napot a suliból, mert ha migrénezek: szédülök, hányingerem van, hányok, csőlátásom van, vagy még az sem, mert tényleg nem látok... Szóval képzelhetitek, h ez így elég kellemetlen. És az orvos akihez elküldtek pár éve kivizsgálásra azt mondta, próbáljam ki a fejfájás csillapítókat, ő nem tudja melyik a jó. Ezzel együtt kell élnem... Köszönöm hozzászólásaitokat! Üdv: Cynthia