Néha egy órán múlik az élet

Ha egészség van, akkor minden van-mindeddig közhelyként használtam ezt a mondatot,de január 21-én megértettem a mondat igaz mondanivalóját...

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

válasz

Hozzászóló: thaan, 2009-08-18 13:13
Szia Virág! Kicsit eltűntem, elég sok dolgom volt. Anyut már leszázalékolták, az ékszerei nem kerültek meg.:( Bosszantó, nagyon bosszantó! Főleg, hogy semmit nem tehetünk!! később írok még, de most mennem kell.

Válasz.

Hozzászóló: virág, 2009-07-15 14:56
Válasz erre: thaan, 2009-08-18 13:13
Szia thaan, ha nem gond ird meg mi történt anyukáddal mert ez egy nagyon csúnya dolog hogy finom legyek. Én az Országos Baleseti Intézetben dolgoztam műtösnő voltam jó ideig de ott nem halottam ilyen dolgot és főleg hogy ott dolgozott. Remélem segítenek neki majd, örülök ha segíteni tudtam egy kicsit nem szeretem az ilyen dolgokat.Szia virág.

válasz

Hozzászóló: thaan, 2009-07-15 13:02
Válasz erre: virág, 2009-07-15 14:56
Szia Virág! Hétfőn voltunk anyukámmal a betegjogi képviselőnél, nagyon segítőkész volt. (anyukámmal jóban vannak) Nem sok jóval kecsegtetett, de mindent megtesz. Ma ment vissza anyu hozzá, de ma a tesóm vitte el és még nem beszéltem ma velük. Köszönöm a bátorító és kedves szavakat, tényleg nagyon aranyos vagy!

Válasz.

Hozzászóló: virág, 2009-07-13 08:49
Válasz erre: thaan, 2009-07-15 13:02
Szia thaan!Ird meg légyszi mi történt a kórházban, nagyon kiváncsi vagyok hogy mit mondtak amikor közölted a tényeket, a Délpesti kórháznak amúgy is jó híre van ilyen dolgokkal még tetőzik maguknak hogy még jobban utálják őket. Ne hagyd magad, ne engedd hogy lerázzanak, keresd meg betegjogi képviselőt a kórházban ha nem akarnak veled foglalkozni. Csak az a baj hogy nagyon sok idő telt el azóta amikor ez történt, anyukádnak jobbulást kivánok, nekem egy éve strokom, de én nem bénultam le csak két hétig voltam comában, tudom min mész keresztül és anyukád is, szia majd ha van időd irj. Virág.

köszönet

Hozzászóló: thaan, 2009-07-10 12:28
Válasz erre: virág, 2009-07-13 08:49
Szia Virág! Köszi a választ! Anyut nemrég engedték haza január óta és sajnos csak most jutott eszébe, hogy amikor elindult az orvoshoz, akkor rajta voltak, most pedig semmilyen ékszere nincs meg. A dél-pesti kórházról van szó. Hétfőn ott kezdek reggel és addig nem ráznak le, míg nem kapok megfelelő választ! Mégegyszer köszi! thaan

Szia thaan.

Hozzászóló: virág, 2009-07-10 08:45
Válasz erre: thaan, 2009-07-10 12:28
A kórházban ahol történt kell lenni jogásznak aki védi a betegeket, és a sérelmeket neki kell ki vizsgálni. De egyébként az ügyeletes nővérnek az adott osztályon be kellett volna tenni a széfbe, mert minden osztályon kell lenni, ugyanis annak a betegnek akit éppen visznek műteni és nincs senki aki az értékeire vigyáz a kórháznak a dolga ezt meg oldani, nyugodtan kérdezz rá hogy miért nem zárták el az anyukád ékszereit, sőt leltárba kell venni minden személyes dolgot még a ruhákat is. Én is kórházban dolgoztam tudom mi a menete. Remélem segítettem, csak az a baj hogy nem vetted észre hamarabb, de nekik át kell adni a hozzátartozónak rögtön amikor be megy a beteghez, azt még meg kérdezném melyik kórház volt? Üdv. virág

Segítség?

Hozzászóló: thaan, 2009-07-09 21:51
Válasz erre: virág, 2009-07-10 08:45
Sziasztok! Igazából segítségre, tanácsra lenne szükségem! Édesanyám stroke-ot kapott januárban, lebénult a bal oldala. Abban a kórházban lett rosszul, ahol dolgozott.De (!), ott eltűntek az ékszerei. Ilyenkor mi a teendő? Én vettem át a személyes holmijait, de akkor abban a pillanatban nem jutottak eszembe az ékszerei, az életéért aggódtam. Nemrég engedték haza és kezdenek visszatérni az emlékei. Nem csak az aranyóráját, hanem a jegygyűrűjét sem kaptuk vissza. Az eü törvényben nem találtam a személyes holmikra vonatkozóan semmit. Ha tud valaki segíteni, hogy mire tudok hivatkozni,akkor kérem írja meg. Abban a kórházban lopták meg, akik a mostani állapotáért is felelősek! Mindenféleképpen bemegyek a kórházba, de szeretnék felkészültem oda menni. Gondolom a rendőrséget sem lehet majd kihagyni, de ezt azért nem fogom hagyni!!!!