• Néma gyilkosaim
    mica blogja

    Kitartás

    Rég mondhattam el magamról, hogy ennyire kitartóan diétázom! Ma érte el kitartásom az újabb kilót, vagyis másfél hónap alatt sikerült 5 kilótól megszabadulnom, és nagyon elégedett lennék vele, ha ez a tendencia maradna is. Immáron mankó nélkül, és néha-néha megengedve némi kilengést, ami csak és csupán egyetlen édességre korlátozódik, nem pedig pukkadásig evésre.

    Miután egyre fittebbnek érzem magam, most már araszolok a következő lépés felé, jövő héten valóban el akarok jutni a fitnes terembe is. Egy kolleganőm fél éve kezdett életmódváltása, heti 4-5 edzés eddig 13 kiló egyenletes fogyást eredményezett (igaz, ő még mindig sokkal több nálam, ő valóban, igazán kövér volt, és egyre inkább látszik, hogy mennyire szép arcú, helyes nő igazából.)

    Addig is a hétvégén a szobakerékpár, hétközben pedig a minimum fél órás séta a munkahelyre, helyettesíti a rendszeres tornát.

     


   • Blog leírása

    Hypertonia, glaucoma, diabetes.... Harcom ellenük életmód váltással.
    Látogatás: 21381 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés