• Néma gyilkosaim
    mica blogja

    Változatlan

    A jó hír, hogy a súlyom is, legalábbis felfelé sem ment, de le sem indult. A tornáról annyit, hol időm nem volt, hol felszerelést nem vittem magammal, mára pedig már eszembe sem jut. :( Kiszabadítottam a szobakerékpárt a sarokból, most kicsit leporolva álldolgál tovább. Hogy útálom magam ilyenkor! Zabálások ugyan nincsenek, de a rendszeres evészet is néha akadályokba ütközik a munkahelyemen. Azért a cukromat sikerült normalizálni szerencsére.

    Egy kolleganőm endokrinológusnál járt, és Reductil tablettát kapott. Eljátszadoztunk Barátnémmel a gondolattal, aztán találtunk ellenjavallatot is - mivel a tabletta nem csupán teltségérzetet okoz, hanem fel is dob, nem biztos, hogy jót tesz a vérnyomásnak, szívritmuszavarnak, és főleg barátném alvászavarának. MIndenesetre jövő héten folyosói szinten elkapom az egyik dokit és kikérem a véleményét. És csináltatok vérvételt, úgysem volt soha nézve még a pajzsmirigy szintem. De mindenesetre most keresgetem a lightos karácsonyi édességek receptjeit. :)


   • Blog leírása

    Hypertonia, glaucoma, diabetes.... Harcom ellenük életmód váltással.
    Látogatás: 21358 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés