• Néma gyilkosaim
    mica blogja

    Véreredmények

    Kedves Angeleyes! Eszemben sincs, hogy megsértődjek, sőt köszönöm a tanácsokat. Rögtön meg is fogadtam, és már a kezemben van a legújabb véreredményem, ami sokkal jobb, mint amire számítottam. Az éhgyomri vércukrom 6,9 volt, a 2 órás 9,5 mmol/l (7,8-ig jó), a HBA1 eredmény 7,0 % (5-ig jó). Koleszterinem 5,2, a HDLK:1,11, az LDLKOL: 3,79, ami kicsikét magasabb (3,35-ig jó) Minden más eredmény a norm. határértéken belül mozog. Most még csak rajtam múlik, hogy ez lefelé változik-e, 1-2 hónap múlva megismételtetem a vérvételt, addigra remélem néhány kilóval kevesebb is leszek. :)

    Ps: Azóta beszéltem egy belgyógyász szakorvossal (én is eü intézményben dolgozom, de nincs eü végzettségem), aki szerdán vár, és az LDL érték miatt kapok gyógyszert. Úgy véli, ezzel egy idő után akár a többi gyógyszert mellőzni is tudom, mert csökken a cukor és a vérnyomásérték is. Ámen!

    Szép hétvégét!


   • Blog leírása

    Hypertonia, glaucoma, diabetes.... Harcom ellenük életmód váltással.
    Látogatás: 21374 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés