Elkezdtem! 90 nap?

Sokadik próbálkozás utáni sokadik próbálkozásom. Nagy szükségem van rá. Most már valóban az egészség a tét! Talán könnyebb lesz, ha naponta leírom és naponta szembesülök a sikertelenséggel. Vagy éppen a sikerrel. ;-) Drukkoljatok nekem.

Miután összeolvastam tücsköt-bogarat, azt hiszem, belevágok. Azt gondolom, talán a 90 napos diétát ki fogom bírni, de mellette azért számolom a kalóriákat is. Rosszabb napokon , ha rám tör a farkaséhség, csak azt nem eszem meg, ami elszalad előlem. Elképesztő mennyiségű kaját fel tudok falni. Rám férne egy laborvizsgálat is, tervben van. Beszélgettem egy mosolytalan dietetikussal, nagyon normális volt, szerintem jó tanácsokat adott. Igyekszem betartani a megbeszélteket. Egyetlen problémám van az egésszel: este itt lesz velem és lefogja majd a kezemet, amikor a hűtőajtót nyitogatom?
Szóval, első nap, fehérjenap. Igyekszem minél egyszerűbben megoldani. Ne nagyon kelljen külön vacakolni miattam, és a családnak nem muszáj velem diétáznia.
A terv a következő: reggeli kávé és banán volt, az ebéd a tegnapról maradt sült hús lesz, nyers salátával és üres húslevessel, vacsora ugyanez.
Hozzászólások (0)