• kiújult pánik betegség kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 20 éve pánik beteg vagyok. Éveken keresztül megjártam a poklok poklát, nem ismerték még ezt a betegséget, amikor már nekem tipikus pánik tüneteim voltak. Hosszú évek alatt orvosi segítséggel, tünet mentessé váltam, igaz mindig szedtem antidepresszánst. Sajnos jelenleg nagyon nehéz családi körülmények közé kerültem és újból vissza jött ez a szörnyeteg betegség minden tüntével. Jelenleg Sertralint és frontint szedek, de szörnyű szorongásaim, vérnyomás emelkedéseim, szapora pulzusom, mellkas szorításom van . Kérem segítsen, hogyan tudnék minél hamarabb normális életet élni.

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! A legegyszerűbb megoldás, ha felkeresi a kezelőorvosát és megbeszéli vele, hogy lehetne nővelni a gyógyszeradagot, vagy változtani a gyógyszereken, hogy a jelenlegi élethelyzetében is szorongásmentesen élhessen. Emellett javaslom, hogy kezdjen jógázni, meditálni, mozogjon rendszeresen napi fél órát, szervezzen magának olyan programokat, melyek pihentetik, és elterelik a figyelmét a problémáiról.


        Kérdés: 2011. szeptember 06., 12:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 22:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: