• Pánikbetegség vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szülés után sajnos már megtapasztaltam a pánik betegséget amivel mai napig is kezelnek és gyógyszert is szedek rá. Akkor nem tudtam közlekedési eszközzel utazni illetve féltem attól, hogy elájulok az utcán. A rendszeres gyógyszer szedése után ezek a tünetek elmúltak. Ez kb 13 éve volt. Mostanában viszont azt tapasztalom, hogy szédűlök folyamatosan ami olyan bizonytalanság érzéssel jár., ha valaki lát az utcán akkor szerintem azt hiszi sokat ittam....Nem tudom mi lehet ennek az oka, de már ott tartok, hogy szívesebben maradnék otthon, mert ott biztonságban érzem magamat, de ez nem megoldható, mert dolgozni el kell menni. Várom válaszukat, hol keressem a problémát????

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség, szédülés témában

        Kedves Kérdező! A szédülés adódhat vérnyomás ingadozásból, vagy lehet a vércukorszint változásának következménye, így mindenképpen ki kellene vizsgáltatnia magát. A háziorvos egy laborvizsgálattal, EKG és vérnyomásméréssel meg tudja mondani, hogy van-e szervi oka a panaszainak, keresse őt fel mihamarabb.


        Kérdés: 2011. augusztus 15., 16:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: