• Syncope

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az lenne,hogy szülhetek e természetes úton úgy,hogy )syncope és collapsus) pánikbetegségem van.De már nagyon durva,mert ott tartunk,hogy minden héten a mentő visz a szülészetre (29 hetes terhes vagyok).A babával mindig minden rendben van.Csak az a baj,hogy ha a szülésre gondolok vagy szüléssel kapcsolatos téma van,akkor én abban a pillanatban elájulok,elvesztem az eszméletemet.Nagyon félek a szüléstől és attól,hogy a szülőszobán is elfogok ájulni szülésközben.Tehát így szülhetek természetes úton?Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező4 Erről nem mi vagyunk hivatottak nyilatkozni, hanem az önt kezelő pszichiáter. Van arra lehetőség, hogy ő leírja, hogy pszichés állapotától függően javasolt-e vagy ellenjavallt-e a hüvelyi úton történő szülés. Beszélje meg vele, a pszichiáter véleményét mutassa meg a szülésznek!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 10., 12:13; Megválaszolva: 2011. május 11., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: