• Mi lehet a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Áprilisban együtt voltam valakivel,áprilisban menszeszeltem is,májusban is, júniusban kimaradt,júliusban gyógyszertől megjött,tesztet csináltam negatív kb (20-at) 2017.08.11én voltam dokinál,azt mondta nem vagyol terhes,csak annyit mondott hogy endometrium 7mm-s,de még is mintha mozgolodna a hasam... De néztek uh-n,2doki mondta hogy nem vagyok az,akkor mi lehet?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzéskimaradás, aggodalom témában

        Kedves Kérdező! A tesztet becsapni nem lehet, kár volt ennyit erre költeni! Nem írja, hogy a kimaradásra milyen gyógyszert szedett, hogy meg jött. Hét milliméteres nyálkahártyával nem lehet terhes. Kérem, valamelyik vérzése első napjától most már szedjen egy korszerű hormonális fogamzásgátlót, mely hosszú távon kulturáltan megoldja a problémát. Ma már tudjuk, hogy egyéb előnyei is vannak régebbi rossz hírével szemben, Száz százalékos biztonságos, abba hagyása után könnyebb e teherbeesés, mellesleg rendezi a pontatlan vérzését is. Bármikor abbahagyható.Higgye el, apró vérzés pontatlanséga van és nem terhes!


        Kérdés: 2017. augusztus 14., 16:28; Megválaszolva: 2017. augusztus 16., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: