• Endometriozis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát!Azt kérdezte, hogy felmerült-e a gyógyszeres kezelés lehetősége. A kezelőorvos nem mondta, hogy van ilyen lehetőség. Rákérdeztem, hogy nincs-e valami más kezelési mód, mint az újabb műtét, esetleg gyógyszeres terápia. Azt mondta, hogy az én esetemben az újabb feltárást látja végleges megoldásnak. Ezt a mondatát nem egészen értettem: Kérem,a kezelőorvosát alkalommal folyamatosan konzultáljon,Ön mindenkit kérdezzen meg,de: "csak az operatőr beszéljen " Arra kér,hogy a kezelőorvossal folyamatosan konzultáljak és fogadjam el amit ajánl? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a Endometriosis témában

        Tisztelt Hölgyem ! Az operatőr ismeri az anatomiai helyzetet és, hogy milyen elváltozást távolitott el, erre értettem, hogy csak egy ember beszéljen, ugyanakkor Önnek jogában áll mások véleményét is kérni és ezek ismeretében konzultálni kezelőorvosával. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. június 02., 21:44; Megválaszolva: 2017. június 11., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: