• Csontizotóp és Ct (sacroiliacalis) terhesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Csontizotóp (vénás anyagot kaptam) és Ct (sacroiliacalis) vizsgálatom volt csípő keresztcsont ill.combcsont fsjdalom miatt. Ct-n kontraszt anyag nem kellett. Babavállalás közben vagyunk (2 gyerek van már), 3 teszt negatív lett vizsgalatok előtt, viszont a menstruációm 1 hete késik. Nagyon aggódom mindkét vizsgálat miatt, ha baba van! Árthatott a magzatnak? 2-6 hét között lehetek állapotos. Mit tegyek? Egészséges lesz a baba? Nagyon elkeseredtem...

        Dr. Tekse István válasza a CT vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben terhességi tesztje pozitív lenne úgy genetikai tanácsadás javasolt. Izotóp vizsgálat után kb. fél évig nem javasolt a teherbeesés. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. február 07., 11:52; Megválaszolva: 2017. február 20., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Papos Istvan! Párom 39 és 44 éves vagyok. Korábbi kapcsolatból mindegyikőnknek születtek gyermekei spontán fogantatással. Szeretnénk közös gyermeket, és immár egy éve nem védekezünk. Páromnál egy normál ciszta eltávolítása...
        Üdvözlöm Beatrix vagyok. Rövid történetem! 2015márciusban teherbeestem viszont őt elvetettük. 2015novemberben szintén teherbeestem,őt megtartottuk,2016. Júliusban 39hetesen idő előtti lepényleválásban elhunyt a kislány. Viszont a...
        Jo napot kívánok Dr úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz,hogy ugye én már 50eves vagyok gyermeket szeretnek meg hogy esetlegesen milyen vizsgálatokra kellene elmennem,hogy megtudjam egészséges gyereket tudok e meg nemzeni?!valaszat előre is...
        Tisztelt Doktorúr! 37 éves vagyok, 10 hónapja próbálkozunk a 3. babával, sajnos eddig sikertelenül. 2 hónapja pozitív terhességi tesztek után 1 héttel elkezdtem vérezni, sajnos nem maradt meg a baba. Ezután orvosom elküldött...
        Tisztelt Doktor úr! Nincs még gyermekem, 43 éves vagyok. Készítettem AMH vérvételt, melynek eredménye 0,07 ng/mL Referencia: 1,00-12,60. Szeretném megkérdezni, hogy lehet e még gyermekem és, ha van rá esély szóba jöhet e a lombik program?
        Jò napot! A köv. kérném a véleményét: a ciklusaim szabályos 28 naposak. Utsó menzesz március 28. A férjemmel április 8 és 11- én voltunk együtt. Babát szerertnénk. Április 18-22-ig élénk piros vérzést tapasztaltam. Nem volt sok, vagy...
        Tisztelt Doktornő!Nem menstruálok másfél éve,mióta nem szedek fogamzásgátlót,anno is rendszertelen volt.A petefészkem zsúfolva van tüszőkkel,amire azt mondták pco gyanus.A vérképem nem utal erre,bár nem vérzés alatt vettek vért.Ir...
        Kedves Doktor Ur! Ket lombikos kisgyermekem van es ferjemmel gondolkodunk a harmadik vallalasan (lombik program keretein belul). Sajnos a masodik terhessegem utan refluxos lettem, amit csak komoly gyogyszerezessel sikerult kordaban tartani. Szedett...
        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Laboredményem a következő: TSH: 3,252 T4: 7,97 T3: 5,38 Anti-TPO: 2,4 Egyelőre sikertelen -7 hónapja kezdtük- gyermekvállalás céljából mentem el vérvételre. Látom, hogy értéktartományban vannak az...
        Üdvözlöm! S Gáborné vagyok 41 éves Már van gyermekünk. Császármetszéssel született mind. A legkisebb 2002-ben. Akkor le lettem kötve. Most szeretnénk még gyereket. A terhesség minden alkalommal természetes úton jött létre. Semmilyen...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó