• Orvos válaszol összes kérdés: Gyermektervezés

        Gyermektervezés
        Összes kérdés a(z) Gyermektervezés témában Gyakori kérdések a(z) Gyermektervezés témában
      • Miért nem sikerül teherbeesnem?

        2017-09-04 09:11
        Jó napot kívánok! A problémánk az lenne, hogy már egy éve próbálkozunk és nem sikerül teherbeesnem. Egy kislányunk van, aki 2.5 éves. Előző terhességem teljesen problémamentes volt, a szülés természetes úton zajlott, komplikáció nélkül. Ő egyébként...

        Genetikai összeférhetetlenségi vizsgálat,lombik

        2017-08-22 19:29
        A férjem 1 évvel ezelötti spermatogramm eredménnye rossz lett a meddőségi klinikán. 2.3millió volt a spermaszám. 1 év életmód változtatás után (kevesebb munka több vitaminok) a vizsgálati eredményünk jobb lett. (Csatoltam) Engem 5 éve mikroadenoma...

        Teherbeesést segítő termékek

        2017-08-16 18:47
        Férjemmel 1éve vagyunk házasok. Gyermeket szeretnénk. Ő 40, én 39 éves vagyok. Az orvosom Clostilbegytet írt fel, mert nem volt megfelelő a tüszőérés. Most már jó. Egy szedési cikluson túl vagyok. (5nap) Legutóbb arra gondoltam, hogy esetleg sikerült, a...

        Gyerek tervezes

        2017-08-01 23:17
        Üdvözlöm. Szeretnék kisbabat (27ev.) De sajnos a férjem (41) eves..problèmai vannak az alkoholal..minden este 2-3uveg sor felesek...ez mennyire befolyasolna az egeszseget fejlodeset? Lehet igy kisbabank vagy felejtsem el ? Valaszat koszonom.

        Hormon értékek 21. Ciklusnapon

        2017-07-31 21:27
        Tisztelt doktor úr! Kisbabát szeretnénk. A hormon értékeiim ezek lettek a 21. Ciklusnapon! Prolaktin 6,60 FSH 5,78 LH 7,69 Progeszteron 0,32 Estradiol 83,91 Kortizol reggel 578,90 A ciklusaim 40-45 napossak. Kérem írja meg h jók e ezek az értékek és ezek...

        Lehet baba a dologban?

        2017-07-13 12:29
        Jó napot! Az alábbi dologban szeretnék segítséget kérni: Januárban volt egy elhalt magzat miatti missed ab- om. A nőgyógyász engedélyezésével a műtét után 3 hónappal belekezdtünk a babaprojektbe, bár rettenetesen félünk, de szeretnénk kistesót. Most...

        1 HÉTTEL KÉSŐBBI MENSTRUÁCIÓ?

        2017-06-15 13:12
        Tisztelt Dr. Tekse István! A következőkben szeretném a segítségét kérni:a párommal babát tervezünk.A fogamzásgátló tabletta szedését tavaly novemberben hagytam abba,de igazából csak idén márciusban fogtunk bele a babaprojektbe.A menstruációm mindig pontos...

        Missed ab utáni próbálkozás

        2017-06-12 16:23
        Tisztelt Doktor úr! 1 hete volt missed abortuszom műszeres beavatkozással mert nem tisztultam ki teljesen, 11 hetes terhes voltam de nem volt szívhangja a babának. Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lehet újra próbálkozni. Előre is köszönöm. Tisztelettel

        Duphaston

        2017-06-08 17:00
        Tisztelt Szakértő! Párommal gyermeket szeretnénk. Az összes elvégzett hormonvizsgálatom jó. Az orvosom a korom miatt a mielőbbi teherbeesés reményében az uh-val követett ciklus második felében 3*1 duphaston tabletta szedését javasolta. Az lenne a kérdésem,...

        Emelkedett férfi FSH és LH érték

        2017-05-10 14:50
        Tisztelt Doktor úr! Gyerekvállalás előtti felmérés részeként teljes labor és hormon vizsgálatot végeztettem. Az alábbi emelkedett eredményeket kaptam: FSH 33,6 IU/L (labor szerinti normálérték: 1,4 - 18,1) LH 11,5 IU/L (labor szerinti normálérték: 1,5 -...

        Emelkedett GOT/GPT szint

        2017-05-10 14:13
        Tisztelt Doktornő! Teljes laborvizsgálatot végeztem. Néhány olyan értékem is normál tartományon kívül esőnek jött ki, amelynek nem biztos, hogy köze van ahhoz. Ilyen az Eosinophil, és főként a GOT és GPT értékem: Eosinophil% 4,6% (normál: 1,0 - 4,0) GOT 66...

        Jöhet a baba

        2017-05-05 12:15
        Bipoláris zavarom van. Szeretnénk babát a férjemmel. Viszont aggasztanak a gyógyszereim. Ön szerint akadályt jelentenek? A pszichiáterem szerint nem, a háziorvosom szerint igen.

        Fogamzásgátló

        2017-03-28 14:36
        Tisztelt Doktor Úr / Nő! Immàr 7. éve szedem a Gestomix fogamzásgátló tablettát, nőgyógyászok tanácsára szünet nélkül. 1,5-2 éven belül szeretnénk családot alapítani. Ön mit gondol ? Érdemes a tabletta szedését abbahagyni, vagy folytassam amíg...

        vervetel

        2017-03-23 06:34
        Tiszelt doktor úr a vizeleten belul a vf feherversejt pozitív lett..haemoglobin koncentracium kevesbb 32 től kell ,nekem 31.9 a szerium vas 10.70 kellene lennie nekem 7.2...babát szeretnenk ezek befolyasolhatjak hogy nem fogan meg? Koszonom

        Immunológia

        2017-03-13 16:29
        Kedves Doktornő! Harmadik magzat elvesztésen vagytok túl, mely 12.hét előtt történt.Javasolták a debreceni Klinika Immunológia szakrendelés mimelőbbi felkeresését. Milyen vizsgákatokra lehet számítani? Köszönöm a választ!

        Mi lehet a bajom?

        2017-03-02 14:42
        Kedves Doktorúr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy párommal 4 hónapja probálkozunk a teherbeejtéssel sajnos sikertelenül. A menstruációm mindig is nagyon zavaros volt ( volt hogy egy hónapot is késett) most 2016.december 12-én volt utoljára...

        Csontizotóp és Ct (sacroiliacalis) terhesen

        2017-02-07 11:52
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Csontizotóp (vénás anyagot kaptam) és Ct (sacroiliacalis) vizsgálatom volt csípő keresztcsont ill.combcsont fsjdalom miatt. Ct-n kontraszt anyag nem kellett. Babavállalás közben vagyunk (2 gyerek van már), 3 teszt negatív lett vizsgalatok...

        Miert nem esek teherbe

        2017-01-09 19:29
        Tisztelt DrUr!31eves vagyok 2005ben volt 2vetelesem amit mutettel fejeztek be, utana probalkoztunk sok even keresztul parommal de mivel fiatalnak ereztem meg magam nem igazan torodtem vele hogy nem jon ossze.uj kapcsolatom van azota es vele sem jon osszea baba!neki mar van...

        Milyen komplikációk lehetnek?

        2016-12-22 21:35
        Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok. Van két gyermekem szeretnék még egy babát. Van pár betegségem és érdekelne, hogy ezektől születhet-e egészséges babám? Milyen komplikációk lehetnek? Pajzsmirigy alulműködéssel kezelnek van egy 6 cm-es befelé növő...

        Mi lehet az ok a barnás folyásnak menstruáció helyett?

        2016-12-08 15:55
        Két éve nem tudok teherbe esni, ott tartunk, hogy az orvosom mindenféle vizsgálat és stimuláció után ebben a hónapban inszeminációs beavatkozást javasolt. Viszont nem tudtam a ciklus 2.napján elkezdeni a clostilbegyt-et szedni, mert nem jött meg rendesen a...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!