• Lázas állapot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 38 éves két gyermekes anya vagyok . Közel 1 éve áll fenn ,hogy 3-4 havonta (eddig négyszer) este elkezdődő másnap reggelig tartó hidegrázással kezdődő, majd magas lázzal folytatódó állapot áll fenn. Ilyenkor teljesen legyengülök, fáj mindenem. Másnap reggelre teljesen elmúlik. Mi okozhatja ezt és milyen kivizsgálást ajánl. Válaszát előre is köszönöm. Csilla

        Dr. Rákóczi Éva válasza a láz témában

        A visszatérő lázas állapot miatt javasolt elsősorban egy általános belgyógyászati kivizsgálás, majd ha az nem jut eredményre, akkor egy reuma-immunológiai kivizsgálás.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. október 26., 19:48; Megválaszolva: 2010. november 03., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: