• Gyengules

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Ur! 27 eves no vagyok es olyan problemam van, hogy elgyengul fokent a bal felem, a fulemtol egesszen a labamig. Regen, par honappal ezelott este mikor lefekudtem akkor meg zsibbadtam is, mostmar a zsibbadas nincsen, hanem csak a gyengules es ez mostmar napiszinten. Ezelott ugy volt, hogy eltartott 3-4 napig, aztan par honapig semmi. Mostmar egy honapja, hogy ez folyamatosan tart. Ugy igazabol elmagyarazni sem tudom, hiszen nem szedulok,nincsenek fajdalmaim de fokent este mikor lefekszem, olyan halalfelelem vesz korul, hogy erzem a szivem majd kiszokik a helyebol. Voltam csaladorvosnal, elkuldott laborra es ekg-ra, minden rendbe volt, pajzsmnirigyel nincs gond, szivem rendbe. Neha a vernyomasom nagyon leesik es a szivem ilyenkor az orvos szerint"idegesen ver". Felirt nekem gyulladascsokkentot, gondolta, hogy lehetseges az, hogy a hatgerincemben az izuletek begyulladtak, szedtem B vitamint valamint nyugtatot. Semmi valtozas es egyre jobban idegesit. Nem tudom igazabol hova menjek, milyen orvoshoz, a csaladorvos nem igazan vesz komolyan, szerinte fiatal vagyok, semmi problema nincs! Falun lakom, az orvosi ellatas nem megfelelo, szoktak mondani falun ez jo, ugyhogy ezzel a problemammal foloslegesen megyek vissza. Felek, hogy nehogy valami daganat legyen a fejembe, nem tudom ezzel milyen orvoshoz kell menni. Koszonom a segitseget!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt probléma inkább a stressz következménye, mint szervi eltérésé. Mozogjon minden nap legalább fél órát, mérje rendszeresen vérnyomását és számolja meg a pulzusát is, rosszullét idején is. Figyeljen oda a megfelelő folyadékfogyasztásra és sajátítson el stressz kezelési technikát. Amennyiben a fenti életviteli változtatások nem vezetnek eredményre keressen fel neurológiai szakrendelést.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 27., 11:00; Megválaszolva: 2010. július 28., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...