• Gyengules

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Ur! 27 eves no vagyok es olyan problemam van, hogy elgyengul fokent a bal felem, a fulemtol egesszen a labamig. Regen, par honappal ezelott este mikor lefekudtem akkor meg zsibbadtam is, mostmar a zsibbadas nincsen, hanem csak a gyengules es ez mostmar napiszinten. Ezelott ugy volt, hogy eltartott 3-4 napig, aztan par honapig semmi. Mostmar egy honapja, hogy ez folyamatosan tart. Ugy igazabol elmagyarazni sem tudom, hiszen nem szedulok,nincsenek fajdalmaim de fokent este mikor lefekszem, olyan halalfelelem vesz korul, hogy erzem a szivem majd kiszokik a helyebol. Voltam csaladorvosnal, elkuldott laborra es ekg-ra, minden rendbe volt, pajzsmnirigyel nincs gond, szivem rendbe. Neha a vernyomasom nagyon leesik es a szivem ilyenkor az orvos szerint"idegesen ver". Felirt nekem gyulladascsokkentot, gondolta, hogy lehetseges az, hogy a hatgerincemben az izuletek begyulladtak, szedtem B vitamint valamint nyugtatot. Semmi valtozas es egyre jobban idegesit. Nem tudom igazabol hova menjek, milyen orvoshoz, a csaladorvos nem igazan vesz komolyan, szerinte fiatal vagyok, semmi problema nincs! Falun lakom, az orvosi ellatas nem megfelelo, szoktak mondani falun ez jo, ugyhogy ezzel a problemammal foloslegesen megyek vissza. Felek, hogy nehogy valami daganat legyen a fejembe, nem tudom ezzel milyen orvoshoz kell menni. Koszonom a segitseget!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt probléma inkább a stressz következménye, mint szervi eltérésé. Mozogjon minden nap legalább fél órát, mérje rendszeresen vérnyomását és számolja meg a pulzusát is, rosszullét idején is. Figyeljen oda a megfelelő folyadékfogyasztásra és sajátítson el stressz kezelési technikát. Amennyiben a fenti életviteli változtatások nem vezetnek eredményre keressen fel neurológiai szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 27., 11:00; Megválaszolva: 2010. július 28., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: