• Nyirokcsomó eltávolító műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Október 29-én lesz egy teljes hasi és alhasi nyirokcsomó eltávolító műtétem, jobb oldali heretumor miatt. Az lenne a kérdésem, hogy mire kell számítanom (pld.: műtét után intenzívre kell e kerülnöm, illetve szükséges e gyomorszonda elhelyezése, ez hová kerül, miért van rá szükség, eltávolítása fájdalmas e, vagy további műtét kell hozzá)

        Dr. Kocsis István válasza a hererák témában

        Tisztelt Olvasónk! Minden frissen műtött beteg egy napon keresztül intenzív megfigyelés, monitorozás alatt áll. Amennyiben a műtét következménye a bélműködés átmeneti renyhülése, (hosszú hasi műtéteknél előfordul)kis időre gyomorszondát helyezhetnek le, ami egy kis vékony műanyag cső, aminek eltávolítása egyszerű és gyors.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. október 04., 19:53; Megválaszolva: 2010. október 11., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: