• Here fájdalom, csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Urológus Doktor! Egyik nagyon jó ismerősöm nevében írok Önnek.53 éves az illető.2 napja fájdalmat érez a jobb heréje alján. A fájdalom intenzitása változó. Talált ugyanazon a területen egy borsószem méretű csomót. Ami elmozdítható a heréről.Szóval nem a herén van. Aggódom érte, mert látszik rajta, hogy fél.Hétfőn lesz urológiai vizsgálat.Lehetséges, hogy daganatról van szó, vagy valami más is állhat a háttérben? Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel:Z.Károly

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hererák témában

        Kedves Kérdező! A hererák tapintási lelete a here állományában növő fájdalmatlan göb, ez a here felszínén lévő eltérés lehet pl. a mellékhere, vagy ciszta.De persze pontosat mondani kivizsgálást követően lehet.


        Kérdés: 2012. február 04., 19:12; Megválaszolva: 2012. február 06., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: