• Aggódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Apámnál tüdőrákot diagnosztizáltak, még nem ismeri a szövettani eredményt. A bizottság kemoterápiás kezelést javasol.Állapota előrehaladott, félek, hogy a kemoth.teljesen legyengíti. Állandóan a betegségére gondolok, már 6 kilót fogytam .Szedem a szorongásoldót de nem tudom élni az életem. Félek, ha megtudja a teljes igazságot összeomlik. Jelenleg szed gyógyszereket és látszólag semmi baja. Az kezelőorvos szavaiból nem tűnik egyértelműnek, hogy a kemoth. segíteni fog. Akkor miért javasolják. Miért szükséges, hogy tudja mennyire beteg? Tisztelettel,előre köszönöm a választ.

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőrák témában

        Tisztelt Kérdező! A szövettani típus és stádium pontos ismerete nékül nehéz nyilatkozni. A kezelés célja az élettartam meghosszabítása jó életminőségben, amennyiben nem operálható. Véleményem szerint mindnekinek joga van, hogy az állapotával, betegségével kapcsolatos információkat megkapja.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 13., 12:29; Megválaszolva: 2011. június 14., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó