• Aggódó anya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web doktor, Fiam 36 evet toltott es nemregen harom kulombozo meretu daganatot fedezett fel a CT a tudejen. A daganatok pontos helyet nem tudom. Fiam szerint a biopszis nem mutatott ki rosszindulatu daganatokat, de megis nagyon aggodom, mert allitasa szerint a daganatok I es II fazisuak (stage) es mar harom egy heten egyszeri sugarkezelest kapott. Amennyiben a daganatok nem tunnek el a sugarkezeles eredmenyekent, akkor szeptember honapban ki fogjak oket venni egy laproszkopos mutet alkalmaval. A sugarkezeles kovetkezteben ket daganat valamennyit kissebbedett, de a harmadik nem valtozik nagysagat illetoen Felek, hogy fiam csak az en megnyugtatasomra mondja, hogy a daganatok joindulatuak.. Kerdesem: a joindulatu daganatokjat is fasisba soroljak? Mik az eselyek arra, hogy teljesen meggyogyuljon a kezelesek utan? Ha ot even belul nem nonek vissza a daganatok, varhato egy teljes felepules? Aggodva varom valaszukat, L. Marta

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdődaganat témában

        Tisztelt Kérdező! Szövettani vizsgálat eredménye nélkül nem indítanak sugárkezelést. A leírás alapján valószínűleg a fia nem mondott el minden részletet. Jóindulatú daganatoknál nincs stádiumba sorolás, hiszen nem követi onokológiai kezelés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 28., 21:40; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: