• Pánikszindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 4 éve diagnosztizálták nálam ezt a betegséget.Elküldek pszihiáterhez aki citapramot és 0.25-ös xanaxot írt fel.A gyógyszert kb 2 hónapig szedtem de mivel akkor már volt egy 3 éves lányom,magamtól abbahagytam a győgyszereket.Nagyon rossz volt mert a pánikrohamaim voltak..Egy ideig el is múltak a rohamok.8 hónapja elveszítettem édesanyámat akit nagyon szerettem,eggyütt is éltünk.A pánikrohamok újra előjöttek,egy héten többször vannak.Nem is élek stresstmentes életet.Két gyermek mellett nem is lehet.A kérdésem:Ki tudok e gyógyulni ebből doki ill.gyógyszer nélkül?Nem szeretnék a gyerekek mellett gyógyszereken élni.Válaszát köszönöm

        Dr. Diószegi Judit válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Levélíró! Én sajnos nem tudom előre megjósolni, hogyan fog az állapota, betegségének súlyossága alakulni. Nem kizárt, hogy ismét gyógyszeres kezelésre lesz szüksége. Pszichoterápia megkezdése mindenképpen indokolt, segít a veszteséget feldolgozni és hatékony technikákat tanulhat a rohamok kezelésére. Szükséges lenne háziorvosi vizsgálat is, hogy a panaszok testi hátterét ki tudják zárni.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit

        Kérdés: 2010. november 16., 09:40; Megválaszolva: 2010. november 19., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: