• Gyógyszerek szedése.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni, h a Nootropil 1200mg tabletta és a Cavinton-Fortét valamint az aspirinp protekt vér higítót meddig kell szedni. Öt éve volt egy kisebb agyi katasztrófám , azóta minden évben kapok infuziós kezelést. Idén januárban sajnos egy nagyobb talált el a szám elferdült, ,kaptam infuziót mára már teljesen helyre jöttem. Csak a szám ferdült el tudok meni más probléma nem volt. Most nem szedem a Nootropilt mert hányingerem van tőle. Beállitottak más vérnyomás csökkentőket Coverex As , és Coverex Combit, Kerberánt, Dispilátot, és Pazolexát amit nem tudom miért kell szednem hiszen a gyomromnak semmi baja. Kérném a Tisztelt Dr. Urat vagy Dr. Nőt , h írja meg mi következhet abból ha a Nootropilt továbbra sem szedem,, jelenleg nem érzem hiányát sőt elmultak a hányingereim. A Cavinton Forte szedésével is leállhatok.?? Köszönöm a választ lőre is. Üdvözlettel: Hajduné Zsuzsa

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke, agyi értágítók témában

        Kedves Kérdező! Mivel szedi a Kerberant is, így az Aspirin protectet nem kell szednie. A Kerberant viszont egész életén át kell szedni, ez véd egy esetleges újabb stroke kialakulása ellen. A Cavinton fortet és a Nootropilt nem kell szednie folymatosan, nyugodtan elhagyhatja. A Pazolexat nyugodtan elhagyhatja ha nincs gyomorpanasza, ne szedjen felesleges sok gyógyszert. A vérnyomáscsökkentőt és a vérzsírcsökkentőt szednie kell.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 26., 06:50; Megválaszolva: 2011. április 29., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: