• Mozgasrehabilitacio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur /No, 44eves ocsem magas vernyomas kovetkezteben agyverzest kapott es bal oldalara lebenult. Nagyon eros, kapaszkodo mellett akar fel napot is jar, de nem voltunk kepesek jarokerethez, egyeb eszkozhoz szoktatni, nem eleg stabil, fel tole, es ettol a laba ugy megfeszul, hogy tenyleg nem lehet vele jarni, hiszen majdnem a talpa nez az eg fele. Kiskunfelegyhazan es Nagykoroson volt rehabilitacion (regebben) de a mar megszerzett kepessegeket is majdnem elveszitette. Tenyleg tolokocsiban kell maradnia egesz eleteben? Nagyon szeretnek neki segiteni, esetleg Onok valami utmutatast tudnanak adni, hogy mit tehetnenk Koszonettel Szoke Zoltan

        WEBBeteg szakértő válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező!

        Csak a megfelelő rehabilitáció és a lelki támogatás tud segíteni az Öccsének a mozgásteljesítmény javításában. Ha izommerevsége kifejezett, neurológusok tud javasolni izomlazítót, ami csökkentheti ezt a panaszt Próbálják meg újra a rehabilitációt, vagy ha ezt a testvére nem vállalja, neurológus javaslatára házi betegápolás keretében is végezhető gyógytorna, masszázs. beszéljék ezt meg neurológusukkal.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-05-27 12:14:37; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: