• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Én vagyok az a kétségbeesett 24 éves lány aki nagyon szeretne babát de még nem jött össze.Október 13-án írtam Dr. Sápy Tamás úrnak a következőt! Szilágyi Anita vagyok Tiszaburáról!Születtem:Kunhegyes,1986 június 20 Volna egy olyan problémám,hogy már elég régóta együtt vagyok a párommal és kb. éve már próbálkozunk és még ezidáog sem jött össze a baba.Én 2008 május 20-án jelentkeztem Kunhegyesen Dr. Ács Miklós főorvos úrnál Kunhegyesen aki a következőket írta nekem. Status: ép portiohám kisebb uterus afv szabad környezetben vag uh 40x30x80 mm es uterus mko ovárium poc jellegű Diagnosis: E2820 Z0140 Erre a Doktor úr felírta nekem a köetkező gyógyszereket: Clostilbegyt tabletta 10x Stadamet tabletta. Utána vissza kellett menni június 3-án ahol ismét felírta az előbb említett gyógyszereket majd július 15-én is. Utána szeptember 09-én voltam nála ahol azt mondta,hogy szeptember 09-től 13-ig szedjem a Clotilegytet majd utána menjek vissza 14-én és 15-én és akkor fog adni nekem egy injekciót a bőr alá ,mely kb. 10000 Ft-e fog kerülni. Utána 16-án menjek vissza vizsgálatra majd 17-18-19 ismét ijekció,de sajnos azokon már nem vettem részt,mert sajnos az anyagi helyzetem nem tette lehetővé azt nekem,hogy felvegyem az injekciókat. Utána elkerültem dolgozni ahol sajnos semmi szabadidőm nem volt és nem tudtam menni semmilyen orvoshoz. Viszont most már másik munkahelyem van ahol van időm magammal foglalkozni ,mert már nagyon szeretnénk a párommal egy kisbabát.Az a bajom,hogy kb 110 kg-am vagyok.Tudom,hogy fogynom kellene pedig sokáig diétáztam is ami a Stadamet gyógyszer szedése közben sikerült is 15 kg-ot leadni de utána a folyamatos kudarcok mellett amikor nem jött meg és nem voltam terhes újra ragadtak issza rám a kilók.A menstruációmmal is szoktak bajok lenni,mert van úgy hogy kimarad egy hónap de amikor megjön akkor meg nagyon sok van.Most is a szeptemberi hónapban kimaradt utoljára augusztus 27-én volt meg.Mostanában mielőtt meg akarna jönni olyan tüneteim vannak,hogy rosszul vagyok,hányingerem an azelőtt pedig nem voltak esetleg csak görcsöltem. A webbeteg.hu-n ajánlották magát,hogy fel kellene keresnem meg maga erre specializálódott de nem tudom,hogy lehetséges volna-e,hogy engem megvizsgáljon? Az is érdekelne,hogy mennyibe kerülne a vizsgálat,mert Debrecen ide hozzánk nem messze van de mindent szeretnék megtenni azért,hogy végre átélhessem az anyaságot.Kérem segítsen nekem! Várom mielőbbi válaszát!Címem:[email protected] De sajnos még válasz nem jött rá pedig már a jövő hónapban szeretném felkeresni a Doktor urat.Csak kíváncsi lennék a fenti kérdéseimre,hogy mit válaszol.Oda elég volna ha kérnék a házi orvostól beutalót? köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Anita! Én azóta a levelét Sápy doktor úrnak továbbítottam, nem tudom, hogy elindult-e önök között bármilyen kommunikáció. Arra kérem önt, hogy ha a doktor úr nem jelzett vissza, akkor tegye már fel újra kérdését Dr. Fekete István meddőségi specialistának, a korábbi kezelőorvosok nevét értelemszerűen kihagyva. A Webbetegen keresztül meg fogják tudni beszélni a meddőségi szakrendeléssel kapcsolatos teendőket is. Várom visszajelzését. Minden jót!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 20., 17:56; Megválaszolva: 2010. október 27., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: