• Terhes vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt doktor úr! Az lenne a kérdésem hogy lehetek e terhes olyan tünettel ,hogy feszül a mellem és láthatóan meg is nőtt illetve átlátszos fehér folyadék jön belőle nyomás hatására!2 napja kellet vona megjönni a menstruáciomnak de nem jött meg! Tesztet csináltam de negatív lett!Azért gondolok terhességre mert amugy is szeretnénk babát a párommal meg azért is mert nekem semmilyen előjele nem szokott lenne annak hogy meg fog jönni! Válaszát előre is köszönöm !!!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a menses késés témában

        Kedve3s Kérdező! Terhességen kívül is lehet olyan átmeneti hormonváltozása, mely vérzés késéssel és mellsavózással járhat. Erre legkorábban 3-4 nap múlva megismételt terhességi teszt fog tudni választ adni első reggeli vizeletből. Ha az is negatív,érdemes nőgyógyászaton hüvelyi ultrahangos vizsgálattal megnézni a méh nyálkahártya vastagságát. H rendnem van és még mindig nem vérzik, egy vérvétellel megnézni a vér prolactin nevű hormonja szintjét, mely ha magas, jelentősége lehet, mellváladékozást és vérzésrendetlenséget okozhat.


        Kérdés: 2017. április 12., 13:36; Megválaszolva: 2017. április 15., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: