• Változókor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Ez év május 8.kán vettem be utoljára/Cilest nevű fogamzásgátló tablettámat/nőgyógyászon utasítására,mert hogy már kb25éve szedtem kisebb szünetekkel.Meg is jött utána a mensim ahogy szokott,de utána vége!Azóta nem manstruálok,mikor meg kellene jönnie állandó hányinger gyötör 3-4 napig.Kérdésem:Fogok-e még mentstruálni?Normális -e hogy így elmaradt a mensim?Szedhettem volna-e még tovább a fogamzásgátlót? Tisztelettel:

        Dr. Boros Miklós válasza a menopauza témában

        Kedves Kérdező!40.év fölött abba szoktuk hagyatni a tablettaszedést éppen az ilyen utóhatások elkerülése érdekében.Megszokta a gyógyszert és csak az elkövetkező hónapokban derül majd ki,hogy mennyire fog működni a petefészke gyógyszer nélkül.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 12:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: