• triplixam 5,1.25/5

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jonapot kivanok! kerdesem,;a triplixam melett meg kell vegyeem a furon, es kaliumtablettat? koszonom

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező, a fentebb és a lentebb elsorolt gyógyszerek között hasonlóak is vannak, nem világos, hogy milyen gyógyszert szed pontosan. A Triplixam 3 hatóanyagot tartalmaz - perindopril, indapamid és amlodipin- 2 féle vérnyomás csökkentő és egy vízhajtó. A furon egy másik fajta vizelethajtó, ehhez általában szükséges kálium, a vidonorm és a vidotin tartalmazza ugyanazt a két vérnyomáscsökkentőt, amit a Triplixam. A pontos gyógyszerelést mindenképpen az Önt ismerő, gyógyszert felíró orvossal beszélje meg az esetleg veszélyes tévedések elkerülése érdekében. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. március 21., 12:18; Megválaszolva: 2017. március 26., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: