• Gyógyszerek együtt szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sokat olvastam a gyógyszerek együtt alkalmazásának káros hatásairól. Kérdésem az alábbi gyógyszerek együttes alkalmazása lehetséges-e? Refluxon,Aspirin protect,Vasilip, Concor,Citapram,Rivotril,Baclofen,Viregyt,Milgamma,Gerodorm,Frontin,Keppra. Az együttes alkalmazásnak milyen káros hatásai lehetnek? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerkölcsönhatás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Viregyt alkalmazása mellett gyakrabban fordulhatnak  elő a Citapram
        mellékhatásai, a Gerodorm hatása fokozódik a Baclofen, a Rivotril és a
        Citapram szedése mellett. A Frontin és a Rivotril együttes szedése
        értelmetlen (azonos hatásúak, azonos gyógyszercsoport, együtt adva a
        túladagolás veszélye nagyobb).

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-01 23:06:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: