• Veszélyes 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Véletlenül lenyeltem egy csontit. Amivel horgászni szoktak. Lehet valami bajom tőle? Veszélyes? -Tisztelt Hölgyem! Bármilyen idegen test sajnos okozhat problémát a szervezetben. Bárhol a bélrendszerben fennakad, elzáródást csinál, bejut keskenyebb csatornákba, stb....Kérdés, mekkora volt, és miből van ez a csonti? Szerves anyag? Kedves hölgyem/uram a csonti kb 1 cm hosszú de lehet kisebb szélessége 2-3 mm. Igen szerves.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a egyéb témában

        Tisztelt Hölgyem! A csonti lenyelése okozhat problémát, bár méreténél fogva talán nagy aggodalomra nem ad okot. Ha panasza, tünete van továbbra is, javaslom, keressen fel egy gyomor-bél szakterületen dolgozó belgyógyászt, aki segíthet kideríteni ennek hátterét.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. november 06., 18:29; Megválaszolva: 2010. november 13., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: