• Nyelvgörcs,kezeim erőtlensége merevsége mitől van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Úr nyelvgyöki görcs kínoz napok óta nyelési nehézségem nincs,torkom se fáj,maga a nyelvem se csak ott a felső garati részen görcsöl egyfolytában,pajzsmirigy alulműködésre 75 Eutiroxot szedek kegyetlenül fájnak az izületeim reggelente főleg és nem bírok hámozni,lapozni,nem fáj hanem olyan mint amikor elzsibbad kiáll az ember karjacsavarni sem bírok erősen a kisizületeim ujjaim fájnak,nem duzzadtak,mitől lehet mindez a TSH határon belül van,hová menjek mit nézessek meg a házi orvos azt mondja nem tudja mitől lehet pajzsmirigy ambluanciára dec 4 re van időpontom márciusban kaptam,aggódom mert a nyelv gyöki görcsös állapot nagyon kellemetlen nem bírok beszélni se sokat még intenzívebb és ez a furcsa erőtlenség a kézben és a lábaim elnehezülése gyalogláskor álláskor is aggaszt Kérem tisztelettel adjon tanácsot hová menjek,hogy mitől mire utalhat a problémám a sok tünet.köszönöm jó egészséget kívánva üdvözlettel Éva

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! A panaszai valóban nagy valószínűséggel nem a pajzsmirigy megbetegedésétől vannak, azt gondolom, hogy leginkább reumatológushoz lenne jó elmennie, mert a panaszok lehetnek kisizületi gyulladás tünetei. Addig, amíg nem tudja megvizsgáltatni Magát, addig azt gondolom, hogy érdemes lenne MagneB6 vitamint szednie folyamatosan, az mindenképpen segít az izomgörcsök átmeneti csökentéséhez.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. szeptember 23., 23:49; Megválaszolva: 2010. szeptember 24., 13:48

        Tudjon meg többet: rosszullét
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztel Doktor úr! Olyan ügyben érdeklődnék,hogy Candida gomba elszaporodása létezik,vagy csak egy kitalált marketing fogás,ha létezik akkor van-e rá esetleg teszt!? Volt egy két oldali lágyéksérv műtétem,amit háló beültetéssel...
        Jelenleg nyugalmi fázisban lévő colitis ulcerosa-s (proctitis ulcarosa) beteg vagyok. Most nem szedek gyógyszereket a betegségre, mivel a vizsgálatok és a "jóllétem" nem indokolja azt. A múlt héten viszont más jellegű problémával állok...
        Tisztelt Doktor Úr! Februárban műtöttek vesedaganattal. Nem távolították el a vesét, tumorresectiót nephrectomiát végeztek. 4 nap után haematuria indult (nem kelhettem fel pár napig), ami szerencsére elmúlt. De a seb mintegy 40 napig...
        Jó napot..5 hetes terhes vagyok. Ebből a 4.-5-ik hét alatt folyamatos hányinger, hányás. Reggel, délben , délután eszméletlen hasi fájdalmaim vannak. Étvágytalanság egyáltalán nem is eszek, ha eszek nagy nehezen azt ki is jön belőlem. Házi...
        Tisztelt Doktor Úr! Sajnos eseményutáni tablettát kellett használnom(escapelle)ez a baleset után 3 orával történt.A kérdésem az lenne hogyha egy héttel a bevétel után azaz két héttel a következő menszesz előre látható időpontja előtt...