• "Vérnyomás és alvás"

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr nő,Dr úr!Valóban vérnyomás problémára utal a túl sok alvás?Még akkor is ha nem dolgozott tehát nem volt amiben kimerüljön ,elfáradjon?25 éves a párom a családjában van magas vérnyomásos beteg!Néha megmérem a párom vérnyomását és van mikor 140/80-90 is,de van amikor jó!Alapjában véve ideges természetű,hirtelen lobbanékony.Aggódom érte,mert furcsálom,hogy ilyen sokat alszik,de utánna is fáradtnak érzi magát!Vagy fél órára van szüksége a reggeli ébredéshez,képtelen észhez térni!Válaszát előre is köszönöm!Évi

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Kedves Évi!

        Inkább az alacsony vérnyomás okoz fáradtságot, aluszékonyságot, de vérszegénység, pajzsmirigy-alulműködés, túlhajszoltság, stressz, stb. is állhat a háttérben, rutinvizsgálat háziorvosnál javasolt.


        Kérdés: 2010-05-06 11:18:15; Megválaszolva: 2010. május 06., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: