• Imune?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három éves kisfiam jóindulatú csontdaganatban szenved, véletlen folytán találkoztam az imune nevű készítménnyel melyet daganatos betegeknek ajánlanak segíthet-e a kisfiamon? Kérem aki ismeri a készítményt, illetve bárhogyan is tud segítsen Köszönettel: Mónika

        Dr. Molnár Anna válasza a daganat témában

        Kedves Édesanya! Gyermeke alapbetegsége miatt rendszeres gyermekonkológiai (megítélés szerint ortopédiai) gondozást igényel. Tekintettel arra, hogy ilyen jellegű betegség "hivatalos, protokoll szerinti" terápiájának nem része az Ön által említett készítmény, javaslom alkalmazása előtt egyeztessen kezelőorvosukkal!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2010. október 17., 23:31; Megválaszolva: 2010. október 19., 16:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: