• Mydeton

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már szedtem korábban Mydeton tablettát Fortedol tablettával együtt derékfájásra (gerincsérvem van). Ma a két tabletta bevétele után kb. félórával erősen izzadni kezdtem, szédültem, a pulzusom 130-135 volt, viszketett nagyon a talpam és tenyerem, majd kiütések jöttek ki rajtam, az arcom vörös lett. Calcium bevétele után eltüntek a tüneteim lassan. Az orvosi ügyeleten azt a tájékoztatást kaptam telefonon, hogy valószínűleg a Mydeton tablettától van. Lehet most Mydetontól allergiám, ha régebben, valamint 2 héttel ezelőtt nem volt,(10 szemet vettem be akkor, kb. 1 hét kihagyása után pedig ma 1 szem) ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyógyszerallergia témában

        Kedves Hölgyem! Igen, ha korábban nem okozott ilyen tüneteket a Mydeton, akkor is szóba jön allergénként. Allergológiai szakrendelésen lehet a gyógyszerallergiát kivizsgáltatni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 24., 19:02; Megválaszolva: 2011. március 25., 15:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: