• Férfi egészsége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv!27 éves férfi vagyok! Olyan problémáim vannak,sajnos amik szinte napi rendszereséggel sanyargatják lelkemet! 2012-ben volt egy hereviszér műtétem,ami hála Istennek és az orvosoknak sikerrel járt! Megszületett első gyermekünk 2013 januárjában! Azóta is próbálkozunk párommal de eddig sajnos nem jártunk sikerrel!!! Műtét után is, sőt a mai napig is találok az ondómban apró néha sárgás zselés darabokat! Ezt nem tudom hogy mi okozza!! Ez mellett még korai magömléssel is küszködöm a mindig erősen sárga vizelet mellett!! Nem kérem hogy diagnózist állítsanak fel,csak tanácsot szeretnék az adott panaszokra! Félek nagy bajban lehet a nemzőképességem!!

        Dr. Papos István válasza a gyermektervezés témában

        A félelem helyett javaslom, hogy keressen fel urológiai szakrendelést, és ott tudnak segíteni a korai magömlésen. A vizelete sárgás színe, a zselés darabok az ondóban nem számítanak kóros eltérésnek. A nemzőképességét bizonyította az egészséges gyermek!


        Kérdés: 2017. augusztus 22., 13:40; Megválaszolva: 2017. augusztus 24., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...