• Alternatív gyógymódok??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!

        Édesapámnál kb 2 hónapja högő (ebben 2-3 db 1 cm,1 db 3 centis ) és tüdő (ebben eddig 1 db, de vizenyő miatt nem látható rendesen) roszzindulatú daganatot diagnosztizáltak.Eddig a tüdejéből összesen 2,4 l folyadékot szivtak ki. Rettentően köhög.

        Ön milyen kezeléseket javasolna? A hagyományos mellett alternativ gyógymódok iránt  is érdeklődnék.

        A sugárról és a kemoterápiáról is sok negatív vélemény van, a pozitivak mellett. Alternativ gyógymódok közül a biorezonancia, a PVG (pecsét viasz gomba), a COd tea "javasolt "az eddigi információim (rákgyógyitásról szóló könyv alapján, daganatos betegek internetes fóruma, stb). Viszont van olyan vélemény is , mely szerint ezek "táplálják " a ráksejteket.

         

        Tisztelettel: Moszat

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőrák témában

        Drága Moszat!
        Keveset ír a valódi helyzetről, pl. nem közli a szövettant.
        A mellhártya-vizenyővel járó tüdőrákos folyamat (pleuritis carcinomatosa) mindenképpen GYÓGYÍTHATATLAN.
        Minden alternatívával meg lehet próbálkozni, de egyik sem ér semmit - talán meghosszabbítja egy-két héttel az egyébként is halálra ítélt beteg szenvedéseit. Kell ez?
        Inkább szeresse, gondozza, ápolja, legyen mindig mellette - amíg lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bogdán Aurél
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-09-02 09:56:39; Megválaszolva: 2009. szeptember 02., 09:56

        Tudjon meg többet: tüdőrák
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! A fiamnál ősszel tüdő szarkoidózist diagnosztizáltak, a 3 hónappal későbbi CT vizsgálat progressziót mutatott, s májon is észlelhető elváltozás van. Sajnos, az addigi leleteket nem kaptam meg a fiamtól. Az orvosa a CT...
        Tisztelt doktornő! Két éve diagnosztizáltak nálam tüdőrákot, ezután kemoterápiával kezeltek, majd most féléve Tarceva gyógyszert szedek, elég sokat köhögök amitől sokszor befulladok. Feleségem mondta, hogy két alkalommal annyira...
        Tisztelt Doktornő! Én a párom nevében szeretnék kérdést feltenni, de az Ő nemét, életkorát írtam be. 2013. decemberben állapítottak meg nála nem kissejtes tüdőrákot. Ekkor felnyitották, de közel volt az aorta, ezért nem tudták...
        Tisztelt Szakértő! Édesapámnál (67 éves) tavasszal neurológiai problémák miatt kivizsgálás történt, ahol agyi áttétet diagnosztizáltak. Sebészeti úton ezt eltávolították, szövettan primer tüdődaganatot jelzett. További 5 agyi...
        Tisztelt Dr.Nő.Azzal kezdeném hogy nem egyszerű a történetem, de megpróbàlom a legérthetőbben leirni. Az első és legfontossabb az hogy évek óta pànikbeteg vagyok. Van egy 6-éves kisfiam,màsfél éves koràban söntöt kellett beültetni neki,...
        Tisztelt Doktornő! 2015. február hónapban tüdőszűrésen vettem rész munkaalkalmassági vizsgálat céljából, ahol kiszűrtek és elküldtek a tüdőgondozóba. Ott a kezelőorvos akihez kerültem kontroll röntgen vizsgálatot kért, amely szintén...
        Tisztelt Doktornő! 5 évvel ezelőtt vastagbéldaganattal, majd rá 3 hónapra májáttéttel műtöttek. A napokban nehézlégzés miatt a tüdőklinikára jelentkeztem, ahol vizsgálat vizsgálatot követ. Biopsziára vagyok kiírva jövő héten, primer...