• Nagyon rossz a közérzetem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mar honapok ota nagyon rosz a kozerzetem.egybol er utol, ejjel vagy nappal, fekvo helyzetbe vagy leulve, mindegy.mintha gyomor reszketessel kezdodik, aztan egy olyan fezsulltseg fele kifut a testembe kezem labamba,olyyan zsibbadas fele, vagy talan melegseg.de nagyon rosz erzes, es nagyon meg is ijedek.es nincs amit tegyek kell varjam mig elmulik magatol.a munkaba is utoler,szinte napi renden.kaptam pszihiatriai gyogyzseres kezelest, de nem volt hatasos.aztan elmentem bioenergias termeszer gyogyaszhoz, ott kaptam gyogyteat:gyongyajak.kisviragu fuzike,aztan tabletta EMOCALM< es ANTIDEPRESIV>de ennek sincs kello (eszreveheto )hatasa naponta er utol a roszlet, sot mi tobb van egy olyan erzesem hogy megy el az erom, aterdem csuklik ossze, alig tudok menni.nagyon borzaszto erzes, es meg ami egy nagyon rosz dolog hogy a csaladom nem hiszi el mennyire beteg vagyok. azt mondjak annyit ne hisztizzek, es ne sajnaltassam magam. Raadasul cukros is vagyok inzulin fuggo( levemr) Mi okozhassa ezt az egeszet?gyogyithato-e? Es hol keressem a gyogyulast? voltam pszihiatrian, belgyogyaszaton, de siker nelkul.hiszem h meggyogyulok,de nagyon nehez.Kulomben Erdelybol vagyok amugy van felelem erzetezm amikor egyedul vagyok akar ejjel vagy nappal. mit tehetek ellene?Megkerem szepen a Doktornot lehetosege szerint valazsolni. Nagyon zsepen koszonom, Tisztelettel Balazs Maria.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a szorongás, cukorbaj témában

        Kedves Kérdező! Varázsolni sajnos én sem tudok. Az alkalmazott inzulinkezelés mellett remélhetőleg vércukorértékei megfelelőek. A leírtak alapján panasza szorongásnak, Pánik-betegségnek felel meg. A pszihiáter által javasolt gyógyszeres kezelés hatásához idő szükséges, sokszor hónapok, egyik gyógyszer hatástalansága esetén mást lehet megpróbálni. Menjen vissza pszihiáter orvosához , beszélje meg Vele panaszait. Remélhetőleg egy másik gyógyszer hatásos lesz.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 22:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: